Sport

Anel Hadžić za Life.ba: Pregovarao sam sa FK Sarajevo, možda dođem na Koševo za nekoliko mjeseci

0
Anel Hadžić za Life.ba: Pregovarao sam sa FK Sarajevo, možda dođem na Koševo za nekoliko mjeseci, Life.ba
Anel Hadžić

Nakon što je za Bordo tim potpisao Tino Sven Sušić, glasno se govorilo kako će na Koševo doći Izet Hajrović, aktuelni nogometaš zagrebačkog Dinama i Anel Hadžić, igrač mađarskog Videotona.

Piše:E.Isanović

Nogometaš Modrih brzo je demantovao kako će pojačati redove aktuelnog bh. prvaka, a ostalo je nejasno hoće li Hadžić doći u grad na Miljackoj.

Nekadašnji bh. reprezentativac i čovjek koji je poznat kao veliki navijač Sarajeva, otkrio je šta se proteklih dana sve dešavalo.

”Moram priznati da sam pregovaro ,do posljednjeg dana prelaznog roka, sa klubom za koji navijam od malih nogu. Izuetno korektan je bio Emir Hadžić ispred Bordo tima. Baš se potrudio da sve završi i imali smo obostranu želju da pojačam redove bh. prvaka. Ipak, nisam uspio završiti neke stavari sa klubom u Mađarskoj. To je razlog što neću ove polusezone doći na Koševo”, istakao je za naš portal Hadžić čiji ugovor ističe za nekoliko mjeseci.

LIFE:  Australian Open: Dnevno dozvoljeno prisustvo 30.000 gledalaca

Igrač kojeg navijači Sarajeva izuzetno cijene otkiro je planove za budućnost.

”Naredni mjesec doći ću na najveći bh. stadion da pratim jednu utakmicu tima sa Koševa, a onda ćemo nastaviti pregovore za ljeto kada bih, konačno, mogao ostvariti svoju, ali i želju navijača i obući bordo dres”, završio je Hadžić.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like