Direktan prenos: Barcelona – Inter uživo na tv Nova BH

- Advertisement -

Nova BH u srijedu, 2. oktobra, donosi dvoboj Barcelone i Intera u grupnoj fazi najvećeg evropskog nogometnog takmičenja Lige prvaka.

Dvoboj na stadionu Camp Nou ekipe dočekuju u različitom raspoloženju. Inter je odlično krenuo u sezonu, što se i ne može reći za Barcelonu koja je u uvodu takmičenja ispustila veliki broj bodova.

Ono što raduje domaće navijače je povratak Lea Messija, koji je još jednom proglašen najboljim igračem na svijetu. Sigurno da je prva zvijezda tima i dodatni motiv, individualno priznanje stavio je iza onog kolektivnog i sada mu predstoji da Barcelonu odvede na krov Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

Ipak Inter sa Conteom je sasvim druga ekipa, pokazali su to na početku Serie A, ali su u Ligi prvaka na otvaranju sezone kiksali protiv Slavije iz Praga. Tih 1:1 razlog je za uzbunu jer u grupi su još Barcelona i Borussia Dortmund. Prvi meč u Dortmundu između Borussije i Barcelone završen je bez pobjednika, pa timovi u završnih pet kola ulaze sa istim bodovnim saldom.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

Barcelona je favorit, ali Inter sigurno neće biti lagan protivnik. Timovi su željni pobjeda i sigurno je da nas očekuje spektakl u Barceloni.

Utakmicu ne propustite pogledati večeras u 21:00 sat, a meču će prethoditi stručna sportska analiza u uvodnoj emisiji koja je na rasporedu od 20:30.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...