Direktan prenos: Utakmica Manchester United – Barcelona uživo na tv Nova BH

- Advertisement -

Evropski klasik u četvrtini finala Lige prvaka

Nova BH u uzbudljivom sportskom proljeću donosi spektakularne utakmice osam najboljih timova u Evropi. Gledatelje Nova BH televizije već u srijedu, 10. aprila od 20:30 sati očekuje evropski klasik u četvrtini finala Lige prvaka gdje će „Teatar snova“ biti domaćin velikoj utakmici između Manchester Uniteda i Barcelone.

Šef stručnog štaba Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer izbacio je PSG i vodi „Crvene đavole“ prema uzbudljivoj završnici najelitnijeg nogometnog takmičenja i izbacivanje Barcelone bio bi kao šlag na torti. Ipak Barcelona je uz City prvi favorit za titulu, pa će Pogba i društvo morati pružiti više od maksimuma za prolaz.

PROČITAJTE JOŠ:  Pedeseti rođendan Bijelog dugmeta u Domu mladih

Barcelona igra odlično, u Španiji su prvi, plasirali su se u finale Kupa i Valverde može tempirati formu za Ligu prvaka. Messi briljira, u Primeri je do sada postigao 31 gol uz 12 asistencija. U Ligi prvaka također je prvi strijelac sa osam golova. Njegova igra je posebno impresivna protiv engleskih timova kojima je do sada postigao 22 gola.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

Treba istaći da su se Manchester United i Barcelona susreli dva puta u finalu Lige prvaka i ne sumnjamo da će nam u četvrtini finala Lige prvaka prirediti još jedan nogometni spektakl dostojan evropskih velikana.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...