Life newsSport

Đoković ne može igrati na još jednom turniru

0
Đoković ne može igrati na još jednom turniru, Life.ba
Novak Djokovic, AA

Srbijanski teniser skupo plaća cijenu odluku da se nevakciniše, prenosi avaz.ba.

Srbijanski teniser Novak Ðoković neće moći da igra na Mastersu u kanadskom Montrealu ako ne bude vakcinisan protiv koronavirusa.

Sajt “Tenis World Italia” podsjeća da je u posljednjih nekoliko sedmica došlo do porasta broja novozaraženih u Evropi i Sjevernoj Americi.

Kanadska vlada je zbog predstojećeg Mastersa u Montrealu najavila da će na aerodromima uvesti nasumične brze testove na koronavirus. Testirale bi se sve osobe koje avionima stignu na teritoriju Kanade. Oni koji budu pozitivni bit će poslati u izolaciju, koja će trajati 10 dana.

Kanadska vlada je upozorila tenisere da se testiraju prije ulaska u ovu zemlju kako bi izbjegli neprijatne situacije. Navodi se da neće biti izuzetaka za ulazak u Kanadu i SAD i da će samo vakcinisani strani državljani moći da uđu na teritoriju ove dve zemlje.

LIFE:  (VIDEO) HEROJ DANA: Dijete prestalo da diše, prolaznik naišao i spasio mu život

Sajt “Tenis World Italia” ističe da će biti prosto nemoguće da Ðoković igra na turnirima u SAD i Kanadi, pošto je više puta rekao da nema namjeru da se vakciniše.

Masters u Montrealu je na programu od 5. do 14. avgusta, a potom slijedi US open, koji će biti održan od 29. avgusta do 11. septembra.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like