Džanan Musa za Life.ba: Izuzetno sam sretan i zadovoljan zbog rezultata FK Sarajevo

- Advertisement -

U glavnom gradu BiH u utorak je održana konferencija za medije povodom ovogodišnjeg Telemach košarkaškog kampa čije je zaštitno lice bh. reprezentativac i član NBA ekipe Brooklyn Nets Džanan Musa.

Piše: E.Isanović

Za Life.ba Musa je istakao kako je već godinam poznato da on bodri bordo i da je prisustvovao prvenstvenoj utakmici između tima sa Koševa i Čelika.

”Žao mi je što neću biti u tu kada Sarajevo bude proslavljalo titulu. Izuzetno sam sretan i zadovoljan što ovako klubu dobro ide”, istakao je Musa za naš portal.

Inače, Musa danas slavi 20. rođendan, a prisustvovat će i prvoj utakmici finala Kupa BiH između Sarajeva i Širokog Brijega koja se igra od 18:00 sati na Koševu.

PROČITAJTE JOŠ:  Goran Ivanišević nije više trener Novaku Đokoviću

https://www.instagram.com/p/BxMrkO1hDV_/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1o3s0ox49wh2k&fbclid=IwAR26R6sA76UMHAQtgwhzkOIGxSUbCdOijai2vIV4NuF8PxGPBQmCwJP68RY

Koliko je privržen za tim sa Koševa najbolje govori podatak da je u junu 2018. godine kada je izabran za 29. pika prve runde na NBA Draftu od strane Brooklyn Netsa na binu, gdje ga je dočekao komesar NBA lige Adam Silver, izašao bordo odijelu.

Od njegovih bliskih prijatelja saznali smo da je davano obećao da će, kada bude putovao na NBA Draft, obući odijelo boje voljenog kluba.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...