Fejzić napustio bolnicu, na golu Tuzla Cityja protiv Krupe?

- Advertisement -

Golman Tuzla Cityja, Nevres Fejzić, koji je na jučerašnjoj utakmici protiv Sarajeva, nakon sudara s Velkoskim u 6. minuti, doživio potres mozga, danas je napustio Kliniku za neurohirurgiju UKC Tuzla, potvrđeno je Feni.

Nakon snimanja glave utvrđeno je da nema većih oštećenja, ali će Fejzić neko vrijeme morati nositi „šancov ovratnik“, radi zaštite vratne kralježnice.

– Fejzić je ostao u bolnici kako bi liječnici pratili njegovo stanje. Po dolasku u bolnicu nije se sjećao detalja kada je povrijeđen, ali ubrzo nakon toga pamćenje se vratilo i svjestan je svih događaja. I dalje ćemo pratiti njegovo zdravstveno stanje. Vjerovatno neće braniti u subotu protiv Čelika, ali će moći protiv Krupe – izjavio je za Fenu klupski liječnik Tuzla Cityja, Amar Skakić.

PROČITAJTE JOŠ:  Na Ilidži svečano otvoren Evropski kup u kickboxingu, učestvuje 1.000 boraca iz 20 zemalja

Fejzićeva povreda svakako je uticala i na rezultatski ishod utakmice na Tušnju. Na golu Tuzlaka zamijenio ga je Adis Nurković, ali je u 34. minuti napravio kardinalnu grešku nakon koje je Sarajevo postiglo drugi gol i praktično riješilo pitanje pobjednika.

Nakon poraza, šef stručnog štaba Slobodan Starčević ponudio je ostavku, ali još nema informacije da li je prihvaćena ili odbijena.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?

Fena

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...