Pogledajte video: FK Sarajevo – nakon slavlja, slavlje!

- Advertisement -

Osvajači Kupa BiH, FK Sarajevo, ove subote igrat će utakmicu 32. kola Premijer lige BiH protiv ekipe Zvijezde 09. Utakmica počinje u 17 na stadionu Asim Ferhatović Hase, a ulaznice su već danas puštene u prodaju.

Kako je saopćeno iz kluba sa Koševa, svaki navijač će kupovinom pojedinačne ulaznice moću preuzeti i listić za učestvovanje u nagradnoj igri “Vodimo te u Evropu”. Vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica, svoje listiće moći će preuzeti na dan susreta na ulazu na stadionu.

Cijene ulaznica ua utakmicu FK Sarajevo – Zvijezda 09: 

PROČITAJTE JOŠ:  DI SPID slavi rođendan: 30 godina uspjeha

Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ – 5 KM 
Tribina „Istok“ – 8 KM 
Tribina „Zapad“ – 10 KM 
Djeca do 14 godina – 2 KM

Podsjećamo, nogometaši FK Sarajevo osvojili su jučer Kup BiH pobijedivši u finalnom ogledu Široki Brijeg ukupnim rezultatom 3:1. Prije toga je FK Sarajevo na svom terenu slavilo 3:0, dok je sinoćnja utakmica na Pecari završena u korist Širokobriježana koji su pobijedili rezultatom 1:0.

Široki Brijeg, BiH – 15. maj 2019: Fudbaleri Sarajeva su osvojili Kup Bosne i Hercegovine pobjedom nad Širokim Brijegom u dvije utakmice ukupnim rezultatom 3:1. ( Zeljko Milicevic – Anadolu Agency )

Najvatreniji navijači tima sa Koševa koji nisu bili u Širokom Brijegu na utakmici dočekali su bakljadom igrače na Bradini, potom i na stadionu u Sarajevu gdje je upriličeno veliko zajedničko slavlje.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?

Široki Brijeg, BiH – 15. maj 2019: Fudbaleri Sarajeva su osvojili Kup Bosne i Hercegovine pobjedom nad Širokim Brijegom u dvije utakmice ukupnim rezultatom 3:1. ( Zeljko Milicevic – Anadolu Agency )

S obzirom na to da će izabranici Husrefa Musemića pobjedom u ovoj utakmici imati priliku za osvajanje duple krune, navijači već u velikom broju najavljuju dolazak na stadion Asim Ferhatović Hase i novo veliko slavlje.

Time bi postali prva generacija u historiji tima sa Koševa koja je ispisala takav scenarij. Tri generacije su do sada imale priliku za to, ali nisu uspjele.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ismail Zulfić bh. rekordom do četvrtog mjesta na EP

Ismail Zulfić, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

“Leptir bez krila” osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...