Ivanković: Škriparima želimo čestitati rođendan pobjedom protiv Željezničara

- Advertisement -

U 8. kolu m:tel Premijer lige BiH na Pecari se u derbiju sastaju NK Široki Brijeg i FK Željezničar, a ovaj susret su na konferenciji za medije najavili novi trener Širokobriježana Jure Ivanković i vezni igrač Nicholás Rafael Llanos.

Trener Ivanković je kazao kako ima veliku čast i odgovornost što je dobio ulogu glavnog trenera NK Široki Brijeg.

– Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju i ovo je velika odgovornost i čast za mene. Već kroz ovo dosadašnje razdoblje smo bili sigurni da ću ostati ovdje i biti glavni trener. Truditi ću se da svojim radom, zalaganjem i ponašanjem opravdam povjerenje i da na kraju svi budemo zadovoljni. Za utakmicu protiv Željezničara smo se spremali kroz protekla dva tjedna, pokušali smo se energetski obnoviti, a od Europe smo bili iscrpljeni jer je nakon toga u prvenstvu bila utakmica za utakmicom. Morali smo obratiti pozornost na regeneraciju i na to da imamo igrače koji su se kasnije priključili, pa je i njima dobro došla ova stanka da se i oni podignu na određenu razinu kako bi mogli sudjelovati u minutaži na utakmicama – kazao je Ivanković.

PROČITAJTE JOŠ:  Epilog nesreće kod Pala: Poginula jedna osoba, krivac već uhapšen

Naglasio je da su imali problema s ozljedama te da su sada svi igrači, osim Vujinovića, u pogonu za utakmice.

Dodao je da Željezničar zaslužuje poštovanje, bez obzira u kojem sastavu došao na Pecaru.

–  Željezničar je klub koji zaslužuje poštovanje bez obzira u kojem sastavu došli na Pecaru. Sada su promijenili trenera i doveli neke nove igrače, ali neki ključni igrači koji su nositelji igre Željezničara su ostali u momčadi. Obrambena linija Kosorić i Vrhovac, u važnom redu Bojo, a tu su Mujezinović i Juričić koji su dosta opasni prema naprijed. Dobro smo analizirali njihove dosadašnje utakmice i znamo odakle prijeti najveća opasnost. Međutim, svjesni smo da mi igramo na domaćem terenu i mi smo Široki, pa tko god dolazi mi smo favoriti i tako ćemo se postaviti. Zanimaju nas dobra igra i pobjeda, a veliki motiv nam je i proslava 25. rođendana naših vjernih Škripara i želimo im čestitati na pravi način – naglasio je trener Širokog Brijega Jure Ivanković.

PROČITAJTE JOŠ:  Euforija pred utakmicu BiH i Ukrajina: Zeničke ulice pune štandova s navijačkim rekvizitima

Vezni igrač Nicholás Rafael Llanos koji je ovog ljeta stigao u Široki na Koševu se pokazao kao pojačanje za momčad s Pecare.

– Protiv Sarajeva sam igrao od prve minute i na toj utakmici sam se najviše osjećao da sam unutar momčadi i želio sam na najbolji način pomoći ekipi. Međutim, svi smo na tom susretu stajali jako dobro i kompaktno prema nazad, ali šteta je što nismo uspjeli postići pogodak. Nadam se da ćemo pred našim navijačima postići gol i pobijediti. Ja se nadam da ću baš na Pecari zabiti svoj prvi gol. Želim da dođe što više naših navijača i da svi skupa proslavimo rođendan Škripara i nadam se našu pobjedu protiv Željezničara – kazao je Llanos.

Susret između Širokog Brijega i Željezničara igra se u nedjelju, 12. rujna, s početkom u 21 sat na Pecari.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...