Karabeg: Svi bh. nogometaši su dobro i u samoizolaciji

- Advertisement -

Doktor seniorske nogometne reprezntacije BiH Reuf Karabeg potvrdio je za zvanični internet portal Nogmetnog saveza BiH da su svi bh. noogmetaši dobro, pridržavaju se dobijenih uputa i vrijeme provode u svojim domovima.

– Pored personalne komunikacije pratimo i medije, posebno one u kritičnim zemljama i možemo potvrditi da su svi naši reprezentativci dobro. Važno je naglasiti da su se i sami javljali i tražili više informacija o načinu zaštite, ponašanju, preventivi, itd. I danas sam imao kontakte sa Pjanićem a posebno sa Zukanovićem koji se, bez obzira na to što se osjeća dobro, nalazi u samoizolaciji. On je ranije stigao iz Italije u BiH i javio se nadležnom domu zdravlja – rekao je Karabeg.

PROČITAJTE JOŠ:  Poljska nakon penala savladala Vels i postala posljednji učesnik Eura 2024

Karabeg naglašava da su ranije obavljeni razgovori s Lulićem, Kolašincem i Džekom, poznato je da  seKrunić i Begović dobro i da nemaju zdravstvenih problema.

– Nadamo se i želimo da tako ostane. Sve informacije dijelimo na našoj viber grupi, tako da su svi upućeni i znaju šta se dešava. Činimo sve da ih ohrabrimo i skrenemo pažnju da se pridržavaju svih uputa, mada su naši igrači disciplinovani i svjesni opasnosti od širenja koronavirusa – zaključio je Karabeg.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...