Klopp: Mane nije simulator, nisam raspoložen da govorim o Cityju

- Advertisement -

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je da njegov igrač Sadio Mane nije simulator, kako ga je nazvao menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Sadio nije simulator. Bila je situacija u utakmici protiv Aston Ville u kojoj je osjetio kontakt i pao. Možda nije bio jedanaesterac, ali bilo je kontakta. Nije skočio preko noge i pao ili nešto slično”, rekao je Klopp na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Genka u okviru Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:  Goran Ivanišević nije više trener Novaku Đokoviću

Menadžer Cityja je prošle sedmice prokomentarisao utakmicu Liverpoola protiv Aston Ville u kojoj su “redsi” golom Manea ostvarili pobjedu u sudijskoj nadoknadi.

“Nekada Mane simulira, a nekada ima nevjerovatnu sposobnost da postiže golove u posljednjim minutama. On je talentovan nogometaš”, rekao je Guardiola.

Klopp je istakao kako je siguran da bi i ekipa Manchester Cityja tražila jedanaesterac da se neko od njihovih igrača našao u sličnoj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ:  Na Ilidži svečano otvoren Evropski kup u kickboxingu, učestvuje 1.000 boraca iz 20 zemalja

“Apsolutno nisam raspoložen da govorim o Manchester Cityju. Želim govoriti o Genku ili nama, ali ne o utakmici (protiv Cityja op.a.) koja se igra u nedjelju”, poručio je Klopp.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...