Life newsSport

Life.ba video intervju: Vule Trivunović s posebnim emocijama govorio o…

0

Vule Trivunović, bivši bh. reprezentativac i nekadašnji igrač banjalučkog Borca i Sarajeva bio je gost 24. izdanja Life. ba video intervjua koji se realizuje na društvenoj mreži Facebooku.

S obzirom na to da je 6. oktobra 1987. godine nastala najvijača skupina Horde zla Trivunović je odmah na početku iskoristio priliku da čestita 34. rođendan. Također, tokom emisije s posebnim emocijama govorio je o FK Sarajevo i pristalicama bordo boje gdje Vule uživa veliki ugled zbog sjajnih partija u dresu koševskog premijerligaša.

Ovaj nekada odlični stoper govorio je o Premijer ligi BiH, Husrefu Musemiću, aktuelnoj i prošloj sezoni. Spomenuo je i državni tim i naredni dvoboj u Kazahstanu gdje je Trivunović svojevremeno i igrao. Potcrtao je kako treba pružiti podršku bh. timu koji ima dosta kvalitetnih mladih igrača.

LIFE:  Brzoklizač Kjeld Nuis probio magičnu granicu od 100 km/h

Na kraju je Vule odgovorio na nekoliko zanimljivih pitanja. Istakao je ko mu je bio nogometni uzor, kojeg trenera navijše cijeni, koje gostovanje u Premijer ligi smatra najtežim i zbog čega.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like