Liga prvaka: Danas posljednji susreti osmine finala

- Advertisement -

Posljednje utakmice osmine finala nogmetne Lige prvaka između madridskog Reala i moskovske CSKA, te londonskog Chelsea i Napolija, bit će odigrane danas.

Real i CSKA su u prvom susretu odigrali 1:1, dok je Napoli savladao Chelsea s 3:1, prenose agencije. U četvrtfinalu takmičenja već su se plasirali Benfica, Milan, Barcelona, Apoel iz Nikozije, Bayern, koji je jučer izbacio Basel i Olympique Marseille, koji je isto tako jučer okončao evropske ambicije milanskog Intera.

PROČITAJTE JOŠ:  Na Ilidži svečano otvoren Evropski kup u kickboxingu, učestvuje 1.000 boraca iz 20 zemalja

Bavarci, koji su prvi susret izgubili s 0:1, slavili su čak s 7:0. Junak susreta bio je Mario Gomez s četiri postignuta pogotka. Inter je na domaćem terenu morao nadoknaditi 0:1 iz prve utakmice u Marseillu. Italijani su slavili s 2:1, ali Francuzi su prošli dalje zahvaljujući golu u gostima. Prošle sedmice Benfica je ukupnim rezultatom 4:3 izbacila Zenit St. Peterburg, Milan je također s 4:3 bio bolji od Arsenala, Barcelona je čak s 10:2 okončala nastup Bayer Leverkusena, dok je Apoel boljim izvođenjem penala izbacio Lyon.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...