Manijaci i Horde zla stavili se na raspolaganje građanima zbog korona virusa

- Advertisement -

Korona virus hara Starim kontinentom, a uskoro se očekuje povećan broj zaraženih u BiH. Stoga su se navijači dva najpopularnija bh. kluba Željezničara i Sarajeva stavili na raspolaganje građanima kojima  je potrebna pomoć.

Horde zla su pozvali najugroženiju populaciju ,kao i sve ostale građane naše zemlje, te ustanove kojima je potrebna pomoć u ovoj situaciji, da se obrate putem facebook stranice ili maila Udruženja, uz slogan – Nisu svi kao što smo mi, pravi drugovi uvijek najjači…

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?

Također, Manijaci podvlače  kako su se uslijed poplava koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu prije nekoliko godina, svim svojim raspoloživim kapacitetima stavili na raspolaganje građanima.

”Navijačka grupa The Maniacs 1987 obavještava cjelokupnu bosanskohercegovačku javnost, Krizni štab i sve ostale nadležne državne institucije da ćemo i ovog puta biti tu, kako bi doprinijeli što prijem povratku naše države u prijašnje stanje. Koronavirus je još jedna u nizu prepreka koje od nas zahtjevaju odgovornost, odanost i hrabrost, a Manijaci su prethodnih godina, odazivajući se gdje god je to trebalo pokazali nivo društvene odgovornosti.Manijaci se stavljaju na raspolaganje za sva iskušenja pred kojima se nalazi naša domovina”, navodi se u saopštenju navijača Željezničara.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

“Leptir bez krila” osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...