Milan Đurić: Ovo je za moju BiH, za sve one koji su sumnjali u nas

- Advertisement -

Ovo je za moju Bosnu i Hercegovinu, za sve naše navijače i za sve one koji su sumnjali u nas, istakao je Milan Đurić, napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je danas u Osaki osvojila Kirin kup, pobijedivši u finalu domaći Japan, rezultatom 2:1

Milan Đurić, napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je danas u Osaki osvojila Kirin kup, pobijedivši u finalu domaći Japan (2:1), proglašen je najboljim igračem prestižnog turnira.

PROČITAJTE JOŠ:  Preminuo O.J. Simpson, velikan američkog fudbala kome se sudilo za dvostruko ubistvo

Ujedno, dvostruki strijelac za BiH u susretima sa Japanom i u polufinalu protiv Danske, sa četiri pogotka najbolji je strijelac Kirin kupa, na kojem je za trijumf bh. nacionalni tim zaradio ček u vrijednosti 250.000 američkih dolara.

„Ovo je za moju Bosnu i Hercegovinu, za sve naše navijače i za sve one koji su sumnjali u nas“, napisao je Đurić na svom oficijelnom facebook profilu nakon današnjeg trijumfa nad Japancima, prenosi Anadolu Agency (AA).

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?
Milan Đurić, napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je danas u Osaki osvojila Kirin kup, pobijedivši u finalu domaći Japan (2:1), proglašen je najboljim igračem prestižnog turnira. ( N/FSBiH - Anadolu Agency )
Milan Đurić, napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je danas u Osaki osvojila Kirin kup, pobijedivši u finalu domaći Japan (2:1), proglašen je najboljim igračem prestižnog turnira. ( N/FSBiH – Anadolu Agency )
- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...