Sport

Uspješni MMA borac Erko Jun: Nisam od muškaraca koji bježe od salona ljepote

0

Ermin Junuzović alias Erko Jun posljednjih dana je gost Sarajeva. Bosanac koji širom svijeta u MMA na najbolji način promovira Bosnu i Hercegovinu u glavni grad je stigao da obiđe prijatelje, ali i da bi gostovao na brojnim televizijama.

Da naš MMA borac, koji na Facebooku ima više od 4 miliona pratilaca, a na Instagramu više od milion, ima i veliki broj fanova ovdje, vidjelo se na ulicama Sarajeva, gdje su ga svaki čas zaustavljali kako bi popričali ili se slikali s njim. Dobar domaćin, između ostalih, bio mu je kolega i bivši UFC borac Denis Stojnić, a zajedno su svakodnevno i trenirali u FIS-u.

– Hvala Denisu, Ediju Hercegliću, Ajlinu Ahmiću na gostoprimstvu. Zajedno sam trenirao sa Stojnićem, ali i intenzivno smo se družili. Od Denisa sam mnogo naučio, i nadam se da ću jednog dana ponoviti njegov uspjeh – kaže Erko Jun.

Junuzović je imao priliku da upozna i fenomenalnog glumca Enisa Bešlagića i odličnog pjevača Nenu Murića.

– Oni su majstori svog zanata. Obojica su veoma uspješni i sigurno da će još napredovati. Redovno sam gledao serije u kojima glumi Bešlagić, a najdraži mi je lik Šemse u serijalu „Naša mala klinika“. Drago mi je što sam bio i na premijeri dokumentarnog filma „Posljednji Farukov penal“, gdje sam imao priliku upoznati se i popričati sa našim muzičkim zvijezdama Dinom Merlinom, Halidom Bešlićem, Harisom Džinovićem i Enesom Begovićem  – nastavlja uspješni MMA borac.

LIFE:  Manchester United: Lukaku će biti kažnjen zbog propuštanja treninga

Pošto je u tri dana snimio desetak emisija, Junuzović je posebno vodio računa o izgledu i imidžu.

– Kada imate tolika TV gostovanja, morate uvijek biti svježi. Zbog toga sam svakodnevno posjećivao salon ljepote Allure. To je salon koji je urađen po svjetskim standardima i kojeg se ne bi postidila nijedna metropola. Nisam od muškaraca koji bježe od salone ljepote. Normalno mi je da idem na masaže i druge tretmane. Samo sam moderan čovjek koji voli da lijepo izgleda. To su primijetile i Sarajke, koje su me još jednom uvjerile da su najljepše djevojke na svijetu – kaže Junuzović.

Erko je prezadovoljan i noćnim životom u prijestonici, a posebno izdvaja nekoliko lokala i klubova.

– Sarajevo ima puno odličnih mjesta za izlaske i dobru zabavu, a sigurno da ću ponovo doći i za vrijeme SFF-a. To su mi svi preporučili. I u Belgiji se priča o Sarajevo Film Festivalu i ove godine sigurno dolazim. Od kafića najviše mi se dopadaju „Tesla“, „Cheers“ i „Charlie Chaplin“, te klubovi „Dorian Grey“ i „My Face“. U svima sam vidio dosta lijepih i atraktivnih djevojaka – kaže na kraju Junuzović.

Facebook komentari

Prvi put u BiH – King of Kings World Grand Prix (KOK WGP)

Previous article

Na Mostar blues & rock festival dolaze Doyle Bramhall II i Paulo Mendonca

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Sport