Modrić: Nadam se novom peharu Lige prvaka

- Advertisement -

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (36) poručio je kako se dobro osjeća uoči subotnjeg finala Lige prvaka između njegovog Real Madrida i Liverpoola, te da mu je velika želja osvojiti još jedan naslov prvaka Europe.

Modrić igra za Real Madrid od 2012. godine a Ligu prvaka je osvojio 2014., 2016., 2017. i 2018. godine.

“Osjećam se jako dobro, pun sam želje. Impresivno je biti peti put u finalu Lige prvaka,” izjavio je 36-godišnji Modrić za klupsku televiziju Real Madrid TV.

“Suigračima kojima je ovo prvo finale nastojimo prenijeti mirnoću, govorimo im da uđu u tu utakmicu smireni te uživaju u svakom njenom trenutku. Da daju sve od sebe na terenu pa da će sve ispasti dobro,” rekao je.

Španolski prvak Real Madrid odmjerit će snage s engleskim doprvakom Liverpoolom u Parizu, a upravo su te dvije momčadi igrale finale tog natjecanja 2018. godine. “Kraljevski klub” je tada slavio 3-1.

PROČITAJTE JOŠ:  NovamaS ponovo pokazala humanost, na modnoj reviji skupila 1.325 KM za Nikolinu Pejičić

Među igračima koji su nervozni je 21-godišnji brazilski napadač Rodrygo.

“Ovo su za mene posebni trenuci jer mi je ovo prvo finale Lige prvaka,” rekao je Realov strijelac. “Ja sam uvijek miran no tjedan uoči te utakmice je dugačiji. Nervozan sam jer se približava utakmica,” dodao je u klupskom kampu na sjeveru grada.

Real je ove sezone na putu do finala svladao preokretima PSG, Chelsea i Manchester City dok je Liverpool bio bolji od Intera, Benfice i Villarreala.

“Noći Lige prvaka na Santiago Bernabeu su neopisive. Sretni smo što igramo na tom stadionu, a također i u ovom klubu u kojem doživiš takve čarobne noći,” izjavio je Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije je najstariji igrač Real Madrida te se nada produženju ugovora koji istječe 30.lipnja.

PROČITAJTE JOŠ:  Katastrofa u Njemačkoj: Prevrnuo se autobus Flixbusa, najmanje petero poginulih

“Zahvalan sam što nastavljam igrati na ovoj razini. Bitan je učinak na terenu, a ne dob. Osjećam se jako dobro, i dalje sam željan natjecanja na najvišoj razini te osvajanja titula s Real Madridom”, napomenuo je Modrić koji je u bijelom dresu osvojio 19 trofeja.

“Ponosan sam što ljudi priznaju moja postignuća i što me vole”, dodao je.

Real Madrid je ove sezone osvojio španjolsko prvenstvo i Superkup, a u subotu ga čeka posljednja utakmica do ljetne pauze.

“Htio bih zahvaliti svim navijačima Real Madrida zbog pružene podrške. Zbog nas su uživali, ali i patili, no na kraju kada se pobjeđuje sve je puno ljepše. Do kraja nam ostaje učiniti taj posljednji napor, te ćemo dati sve od sebe. Nadam se proslavi tog naslova”, zaključio je Modrić, prenosi Hina.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...

U Ustikolini prilikom sječe šume smrtno stradao 65-godišnjak

Policiji u Goraždu prijavljeno je da je jedna osoba...

Pekare “Manja” reagovale na izvještaj inspekcije o svinjetini u bureku koji se prodavao u Sarajevu

Povodom informacija Federalne uprave za inspekcijske poslove o prisustvu...