Najbolji potezi u FFC ringu koji su obilježili 2017. godinu!

- Advertisement -

S obzirom na to da se bliži kraj 2017. godine, Final Fight Championship promocija je objavila kompilaciju najboljih trenutaka koji su obilježili ovu godinu.

Najjača regionalna borilačka promocija u 2017. godini je održala ukupno 18 kickboxing mečeva, 17 MMA borbi i dva profesionalna boksačka meča. A godinu su obilježile i promjene u samom vrhu kickboxing ljestvice. Samo Petje postao je prvi dvostruki prvak u povijesti FFC-a, Andi Vrtačić novi je prvak srednje kategorije, dok je Mladen Brestovac i dalje neporažen i u svom vlasništvu drži titulu prvaka teške kategorije. 2017. je bila uspješna za MMA prvake – Luka JelčićDarko Stošić i Filip Pejić uspješno su obranili svoje pojaseve dominantnim pobjedama.

PROČITAJTE JOŠ:  Elvedina Muzaferija je ponos, iduća sezona će biti još bolja

Također, ove godine FFC rosteru su se priključili sjajni borci, a vidjeli smo i uspješne debije mladih nadolazećih zvijezda kao i prvu MMA borbu u bantam kategoriji.

Atraktivni mečevi, novi okrunjeni prvaci, sjajni nokauti i submissioni obilježili su proteklu godinu. A najbolje od njih pogledajte u FFC presjeku 2017. godine!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...