Nakon što se pokazao kao potpuni promašaj: Alexis Sanchez se izvinio navijačima Manchester Uniteda

- Advertisement -

Najveći promašaj Manchester Uniteda, Alexis Sanchez, uputio je izvinjenje navijačima zbog svog skromnog učinka u dresu “Crvenih đavola”.

Nakon što je došao na Old Traford iz Arsenala, u januaru 2018. Godine, Sanchez je nastupio na 27 utakmica i postigao samo dva gola.

Da su u klubu izgubili strpljenje i nadu da će Čileanac napokon zaigrati onako kako se od njega očekivalo pokazuje i prijedlog menadžeru Ole Gunnaru Solskjaeru da Sanchezu dozvoli odlazak u ljetnom prelaznom roku.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?

Sanchez se na svom Instagram profilu izvinio navijačima, ali nije zaboravio da spomene i novinare koji su “objaljivali stvari koje nisu istinite”.

– Ovo je bila veoma teška sezona, navijači su oni koji zaslužuju izvinjenje jer su me od početka podržavali. Nisam igrao onoliko koliko sam trebao zbog neočekivanih povreda. Novinari i neki ljudi su špekulirali oko nekih stvari, ali uvijek sam bio profesionalac u svim apsketima – napisao je Sanchez na kraju poručivši kako se nada da će se Manchester United jednog dana vratiti opet u slavne dane iz vremena kada ih je vodio Sir Alex Ferguson.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...