Nogometni/Fudbalski savez BiH: Velika zahvalnost navijačima

- Advertisement -
Foto: AA

 

Nogometni/Fudbalski savez izražava veliku zahvalnost navijačima koji su još jednom, na utakmici protiv Grčke, na Bilinom polju, bili dvanaesti igrač našim „zmajevima“.

Izvanredna podrška sa tribina zeničkog stadiona bila je neizmjerna potpora našim sjajnim reprezentativcima i stručnom štabu na putu do velike pobjede, koja predstavlja ne samo potvrdu timskog duha, entuzijazma i predanog rada u reprezentaciji i Savezu, nego i zajednički trijumf bh. nogometa/fudbala i svih koji vole Bosnu i Hercegovinu.

PROČITAJTE JOŠ:  Almir Kapić u Abu Dhabiju želi novi trofej u brazilskoj jiu-jitsi

Ističemo činjenicu da su službeni predstavnici FIFA nakon ove utakmice izrazili zadovoljstvo organizacijom i provedenim bezbjedonosnim procedurama. Iako je meč bio visokog rizika, protekao je bez značajnijih incidenata, zbog čega izražavamo zahvalnost svim sigurnosnim i drugim strukturama koji su pomogli Savezu da na adekvatan način organizuje ovaj veliki sportski dogadjaj. Posebno zahvaljujemo i svim navijačima koji iz objektivnih razloga nisu mogli biti na stadionu, ali su pružali bezrezervnu podršku našem državnom timu.

PROČITAJTE JOŠ:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

I oni su svakako dio ove velike pobjede, koja predstavlja korak naprijed do ostvaranje cilja-plasmana na Mundijal u Brazilu, naredne godine. Uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama nastaviti put do istorijskog ujspjeha. Također, zahvaljujemo svih pojedincima i kolektivitetima koji su do sada na različite načine uputili čestitke na velikoj pobjedi, saopćeno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

I to je BiH: Himna Bosne i Hercegovine izviždana uoči finalne utakmice Zrinjskog i Borca

Himna Bosne i Hercegovine je izviždana uoči početka prve...

Almir Kapić u Abu Dhabiju želi novi trofej u brazilskoj jiu-jitsi

Naš najbolji profesionalni borac u brazilskoj jiu-jitsi (BJJ) Almir...

Skandal u Srbiji: Fudbalski sudija uhapšen zbog dilanja droge

Vijest dana u susjednoj Srbiji, tačnije u Zaječaru je...

Futsaleri Mostar SG deklasirali Hercegovinu

FC Mostar Stari Grad u prvoj utakmici polufinalne serije...