Počinju zimske pripreme NK Široki Brijeg

- Advertisement -

Liječničkim pregledima u ponedjeljak, 11. siječnja, započet će zimske pripreme NK Široki Brijeg, a nakon prozivke raspoloživog igračkog kadra i upoznavanja s detaljnim planom priprema šef stručnog stožera Toni Karačić sa svojim suradnicima u utorak i srijedu odradit će i prve treninge.

Uvodni i završni dio priprema za proljetni dio sezone bit će odrađeni u klupskom kampu “Musa-Karačić” na Blatu, dok će dio priprema predviđen za regeneraciju, ako bude povoljna epidemiološka situacija, momčad s Pecare odraditi u Makarskoj u razdoblju od 4. do 12. veljače, priopćili su iz NK Široki Brijeg.

Tijekom zimskih priprema dogovoreno je odigravanje šest kontrolnih utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:  Muzaferija: Danas sam se osjećala grozno, ali sutra želim jako dobar rezultat

“U prvim dvjema pripremnim utakmicama za protivnike ćemo imati naše susjede, federalnog drugoligaša NK Ljubuški i federalnog prvoligaša HŠK Posušje. Aktualni jesenski prvaci u 2. ligi FBiH – Jug prvi će testirati momčad Tonija Karačića, 23. siječnja u klupskom kampu “Musa-Karačić” na Blatu. S druge strane, tjedan dana kasnije odmjerit ćemo snage s aktualnim jesenskim prvacima u 1. ligi FBiH, a mjesto odigravanja bit će naknadno određeno”, stoji u priopćenju.

Prvi dio priprema bit će završen pripremnom utakmicom protiv federalnog prvoligaša NK GOŠK Gabela, a ona će biti odigrana 3. veljače u klupskom kampu “Musa-Karačić”. Tijekom boravka u Makarskoj momčad Tonija Karačića odigrat će pripremnu utakmicu protiv hrvatskog trećeligaša RNK Split, i to 6. veljače u Parku Mladeži u Splitu.

PROČITAJTE JOŠ:  Goran Ivanišević nije više trener Novaku Đokoviću

Po povratku u Široki Brijeg dogovorena je utakmica protiv FK Tuzla City, koja će biti odigrana 13. veljače u klupskom kampu “Musa-Karačić” ili Pecari, te glavna provjera protiv FK Željezničar, koja će se odigrati tjedan dana kasnije na Grbavici. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika mjesto odigravanja bit će promijenjeno, stoji u priopćenju.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Lana Pudar i Nemanja Bilbija najbolji sportisti Mostara

Plivačica Lana Pudar i nogometaš Nemanja Bilbija proglašeni su...

Goran Ivanišević nije više trener Novaku Đokoviću

Skoro petogodišnja saradnja Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića završena...

Poljska nakon penala savladala Vels i postala posljednji učesnik Eura 2024

Nakon što su Gruzijci boljim izvođenjem penala savladali Grke...

Sjajan nastup plivačkih reprezentativaca BiH u Beogradu

U organizaciji Plivačkog savezu Srbije na bazenu "Milan gale...

Historijska vožnja Elvedine Muzaferije: Prva skijašica na završnom finalu spusta u Svjetskom kupu

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija okončala je fenomenalnu sezonu...