Predan rad i izvrsnost se isplatili – Hifa petrol nagradila Lanu Pudar s 8.000 KM

- Advertisement -

Kompanija Hifa Petrol nagradila je našu najuspješniju plivačicu Lanu Pudar sa 8.000 KM.

Inače, Lana Pudar je zaštitno lice ove najuspješnije i najbržerastuće bh. naftne kompanije. Iako ima izuzetno gust trenažni raspored, Lana je danas, odmah nakon treninga na Sveučilišnom bazenu u Mostaru odvojila vrijeme kako bi se susrela sa predstavnikom Hifa Petrola, kompanije koja joj pruža veliku i bezrezervnu podršku.

Lana je na nedavno održanom Evropskom juniorskom prvenstvu u rumunskom Otopeniju osvojila dvije zlatne medalje na 200 metara i 50 metara, te srebro na 100 metara u disciplini delfin.

“Predan rad i izvrsnost su vrijednosti kojima se i sami vodimo, tako da znamo koliko rada i truda stoji iza impresivnih rezultata koje Lana postiže. Izuzetno smo ponosni na Lanu i uvijek može računati na našu podršku”, izjavio je Ahmed Ahmetlić, predstavnik kompanije Hifa Petrol.

PROČITAJTE JOŠ:  Dvojica srbijanskih planinara poginula na Triglavu

Kompanija Hifa Petrol javnosti je poznata kao kompanija koja sponzorira veliki broj bh. sportista i tako ih podržava na njihovom putu ka uspjehu. Kampanju “ Najbolji sa najboljim” kompanija je započela 2015. i do danas je podržala devet vrhunskih sportista, a neki od njih su Amel Tuka, Damir Džumhur, Sanjin Pehlivanović, te Darko Savić.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

“Uvijek ističem koliko mi znači podrška velike kompanije kao što je Hifa Petrol i zaista mi je čast što sam njihovo zaštitno lice. Ovo je jedna zaista lijepa suradnja i nadam se da ćemo još dugo trajati skupa. Uz ovakve sponzore ne nedostaje mi motivacije za dalji napredak i ostvarenje vrhunskih rezultata”, istakla je Lana.

Lana u narednim danima odlazi na pripreme kako bi se spremila za Evropsko seniorsko prvenstvo koje se održava od 11. do 18.8.2022. u Rimu i sa kojim završava ovaj dio sezone.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...

Pojedine novčanice od 10, 20, 50 i 100 KM se povlače iz opticaja

Centralna banka Bosne i Hercegovine povlači iz opticaja novčanice...

Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Informaciju o zastrašujućem slučaju u Zenici zgrozile su bh....