Riad Bajić se vratio u Konyaspor

- Advertisement -
– Ovo je moj drugi dom i veoma sam sretan što sam ponovo ovdje. Vjerujem da ćemo imati dobru sezonu, zato sam se i vratio, rekao Bajić

KONYA (AA) – Riad Bajić, fudbalski reprezentativac BiH vratio se u turski Konyaspor. Ovu vijest zvanično su potvrdili iz Konyaspora, te pojasnili da će Bajić narednu sezonu igrati kao posuđen igrač od Udinesea, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Ovo je moj drugi dom i veoma sam sretan što sam ponovo ovdje. Vjerujem da ćemo imati dobru sezonu, zato sam se i vratio. Navijači Konyaspora su jedni od najboljih u Turskoj. Imaću priliku da ih ponovo obradujem, tako da sam veoma sretan. Moji ciljevi su uvijek visoki. Naravno, važna stvar su i klupski ciljevi, pa ću biti sretan ukoliko pomognem u njihovom ostvarivanju. Biće mi veliko zadovoljstvo da ponovo igram pred navijačima Konyaspora“, rekao je Bajić za internet stranicu turskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:  Goran Ivanišević nije više trener Novaku Đokoviću

Bajić je karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru iz kojeg je 2015. godine prešao u Konyaspor. Nakon dvije sjajne sezone u Konyi uslijedio je transfer u Udinese, gdje se nije naigrao, pa je godinu i po proveo na posudbi u Istanbul Basaksehiru. Za reprezentaciju BiH 25-godišnji napadač odigrao je 10 utakmica, ali se nije upisivao u strijelce.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...