Solskjaer: Mi smo Manchester United, ne moramo da prodajemo igrače

- Advertisement -

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda, uputio je indirektno upozorenje Interu, Juventusu i Real Madridu da neće prodavati igrače tokom ljetnog prelaznog roka, prenosi Anadolu Agency (AA).

”Crveni đavoli“ se nalaze na pripremama u australijskom Perthu odakle je Solskjaer poručio da je atmosfera u timu sjajna i da ima dovoljno dobro igrača za narednu sezonu.

S druge strane, od početka prelaznog roka britanski, italijanski i španski mediji sele Paula Pogbu u Juventus ili Real Madrid, Romelua Lukakua u Inter. Istina isto pokušava uraditi i Pogbin agent Mino Raiola koji je u nekoliko navrata kazao da francuski reprezentativac želi napustiti Old Trafford.

PROČITAJTE JOŠ:  "Leptir bez krila" osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

“Pogba se nikada nije izdvajao iz tima. Uvijek je za tim davao sve od sebe i ne mogu vam reći ništa osim da agenti stalno pričaju. Ne mogu ovdje sjediti i govoriti o Pogbi i tome šta agenti govore. Imamo još nekoliko godina njegovog ugovora i to će biti fantastično“, rekao je Solskjaer i nastavio:

“Koliko ja znam, nismo dobili nikakve ponude za naše igrače. Mi smo Manchestere United, ne moramo da prodajemo igrače, ali ni da ih preplaćujemo kada ih dovodimo. Morate da imate prave igrače po pravoj cijeni. Ako pogledate naš tim sada imamo dovoljno dobrih igrača.“

Manchester United je u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo Daniela Jamesa iz Swansea za 15 miliona eura i Aarona Wan-Bissaku iz Crystal Palace za 56 miliona. Klub su napustili Ander Herrera (PSG) i Antonio Valencia (LDU Quito).

PROČITAJTE JOŠ:  DI SPID slavi rođendan: 30 godina uspjeha
- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

“Leptir bez krila” osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...