Sport

Thierry Henry vs Lewis Hamilton

0

Thierry Henry vs Lewis Hamilton, Life.baFudbal protiv Formule 1. Henry i Hamilton su Reebok ambasadori, koji im je i već duži niz godina sponzor. Reebok je nedavno odlučio pozvati Henrya i Hamiltona na međusobno takmičenje kako bi promovisali novi tip Reebok patika: ZigTech.

ZigTech su konstruisane koristeći najnoviju tehnologiju i rezultate istraživanja, a namijenjene su vrhunskim sportašima, kako bi im omogućile da duže treniraju, Reebok tvrdi da sa ZigTech patikama sportisti mogu trenirati i do 20% duže nego ranije jer smanjuju otpor i zamor mišića noge. Reebok se ponosi svojom novom tehnologijom, a ko bi drugi mogao testirati tehnologiju za vrhunske sportaše od njih samih. Tako je upriličen susret Hamilton i Henrya koji su se takmičili radeći raznorazne vježbe koje je za njih smislio Reebok.

LIFE:  Uščuplić: Očekivanja od Kupa su velika, moramo dati maksimum

Lewsi Hamilton: “Energija koju dobijem od ZigTech je nešto nevjerovatno.Nikada nisam tako nešto osjetio sa drugim patikama. ZigTech mi omogućava da treniram duže, brže i napornije. Imam osjećaj da me ne može ništa zaustaviti pa čak ni Henry.”

Reebok nije otkrio ko je bio bolji u ovom duelu.

Izvor:PunGas.com


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like