Veliki interes za Balkan Health & Fitness Summit

- Advertisement -

Ovogodišnji Balkan Health & Fitness Summit održan je proteklog vikenda u Sarajevu. Događaj koji je bio edukativno-pratkičnog karaktera, okupio je neke od najistaknutijih sportaša koji su održali predavanja i podijelili svoja iskustva sa više od dvije stotine zainteresiranih.

Zadovoljan je i organizator Summita, sarajevski fitnes trener, profesor sporta, vlasnik te glavni trener u BTC fitness gymu u Sarajevu Džemal Gekić.

“Zadovoljni smo cijelim eventom i super pozitivnom energijom koja je bila prisutna oba dana te činjenicom da je Summit okupio ljude iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Švedske i Norveške. Iako je ovo bio prvi Balkan Health & Fitness Summit, najveći do sada u BiH, ali i šire, sva očekivanja su ispunjena. Unutar ova dva dana summita učesnici su imali priliku da uče od eminentnih stručnjaka Steve Maxwella, Tomislava Dolušića, Aleksandra Mikete, Mladena Jovanovića, Gorana Sajke i Džemala Gekića. Možemo reći da je ovaj prvi Summit ostavio vrhunski utisak na sve ljude koji su imali dodira sa eventom i na taj način smo postavili temelje za organizaciju i unapređenje narednog summita koji se već planira za narednu godinu, najavljuje Gekić.

Foto: BTC

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

 

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...