(VIDEO) Košarkaš iz Čačka prepriječio automobilom put sestrama u Kninu i maltretirao ih

- Advertisement -

Kćeri policajca su se požalile ocu kako su imale nesporazum u prometu zbog kojeg su ih napali. Otac i sin su išli potražiti pravdu, ali su ih navodno napala i ozlijedila braća iz Srbije

Dvije sestre, stare 28 i 13 godina, vraćale su se u ponedjeljak automobilom iz Šibenika prema Kninu. Na putu je došlo do nesporazuma u prometu, navodno zbog pretjecanja, te je iz bijelog Audija Q7 beogradskih registarskih oznaka netko pokazao tri prsta, na što im je iz drugog automobila pokazan srednji prst. Onda im je vozač bijelog Audija prepriječio put pa su sestre zaustavile automobil.

Žena iz Audija je izišla i napala 13-godišnjakinju, a izišao je i muškarac koji je 13-godišnjakinju ošamario i pljunuo. Nakon toga su otišli. Sestre su potom ocu, policajcu koji je bio i pripadnik Prvog hrvatskog redarstvenika, ispričale što se dogodilo. Otac djevojaka i sin su se u ponedjeljak navečer otišli u Strmicu, gdje su bijeli Audi Q7 pronašli ispred kuće.
Policija pronašla braću i privela ih

PROČITAJTE JOŠ:  Prije 21 godinu ubijen je premijer Srbije Zoran Đinđić

– Tko vozi taj auto, došli smo popričati o tome što se dogodilo – rekli su im. Otac djevojaka navodno niti u jednom trenutku nije pokazao policijsku značku.

Policajac (53) je dobio letvom u leđa, a njegov 27-godišnji sin, koji je inače djelatna vojna osoba, udarac čekićem u potiljak jednog od braće, koji ga je nakon što se od udarca čekićem srušio na tlo, udario i šakom te mu slomio nos. Navodno su policajcu i sinu prijetili pištoljem. Na teren je onda izašla policija. Pronašli su braću i priveli ih, ali oni su navodno još u ponedjeljak navečer pušteni iz kninske policijske postaje.

PROČITAJTE JOŠ:  Automobili završili u kanalu nakon što se prevrnuo kamion koji ih je prevozio

Teško ozlijeđenom 27-godišnjaku pomoć je pružena prvo u kninskoj, a potom je prevezen u šibensku bolnicu, iz koje je u međuvremenu otpušten.

U događaju su, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, sudjelovali Sava Lešić, inače profesionalni košarkaš čačanskog Borca, kao i njegov brat i otac.

Policija slučaj istražuje i o svemu će izvijestiti javnost.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

U Ustikolini prilikom sječe šume smrtno stradao 65-godišnjak

Policiji u Goraždu prijavljeno je da je jedna osoba...

Pekare “Manja” reagovale na izvještaj inspekcije o svinjetini u bureku koji se prodavao u Sarajevu

Povodom informacija Federalne uprave za inspekcijske poslove o prisustvu...

Nakon protesta Vlada FBiH pristala na dogovor: Rudarima će biti isplaćene dvije plate

Rudari i predstavnici Vlade FBiH postigli su dogovor na...

Posljednji pozdrav Abdulahu Sidranu: Zbogom Avduka, tvoj duh je ostao s nama i lebdi kao čuvar nad Sarajevom

Bosanskohercegovački pjesnik, pisac i scenarist Abdulah Sidran preminuo je...