Zlatko Dalić: Bio bih sretniji da trener Azarbajdžana nije Hrvat

- Advertisement -

Uoči utakmice koju reprezentacija Hrvatske sutra na stadionu Maksimir igra protiv reprezentacije Azarbajdžana na početku europskh kvalifikacija za Euro 2020. izbornik Zlatko Dalić  i kapetan reprezentacije Luka Modrić poručili su kako se nadaju pobjedi, javlja Anadolu Agency (AA).

Kapetan Luka Modrić je ocijenio da Azarbajdžan može biti nezgodna ekipa ukoliko Hrvatska od prve minute u igru ne uđe na pravi način. Istaknuo je kako je početak kvalifikacja za Euro 2020. važan te kako očekuje Azarbajdžan na nivou na kojem je igrao protiv Hrvatske u Bakuu, kao borbena ekipa koja se nikada ne predaje.

PROČITAJTE JOŠ:  Na Ilidži svečano otvoren Evropski kup u kickboxingu, učestvuje 1.000 boraca iz 20 zemalja

Modrić je naglasio kako će domaćima od pomoći uvelike biti domaći navijači, s obzirom da je za utakmicu već rasprodano preko 20.000 karata na Maksimiru.

“Ulazimo u utakmicu kao da je riječ o Svjetskom prvenstvu. Nema laganih protivnika. Moramo biti maksimalno ozbiljni da bi napravili rezultat”, poručio je Dalić.

S obzirom da je izbornik Azarbajdžana hrvatski trener Nikola Jurčević, Dalić je poručio kako ipak sve ovisi o strpljenju i pripremi hrvatskih reprezentativaca te kako se nada pobjedi.

“Bio bih sretniji da je netko drugi trener, a ne Hrvat. Nikolu Jurčevića cijenim kao trenera, kao stručnjaka i imat ćemo jako težak posao s obzirom da on jako dobro poznaje reprezentaciju, pošto je pet-šest godna bio pomoćnik Slavenu Biliću i zna sve igrače. Mi nemamo što od njega sakriti”, kazao je Dalić.

PROČITAJTE JOŠ:  Elvedina Muzaferija je ponos, iduća sezona će biti još bolja

Izbornik je istaknuo kako dobro zna sastav koji će igrati sutra, ali kako ga ne želi objaviti.

Luka Modrić
Luka Modrić

Na kraju konferencije je glavni tajnik Svjetske sportske novinarske organizacije Jura Ozmec Luki Modriću dodijelio nagradu za najboljeg sportaša globusa koju dodjeljuje Međunarodna udruga sportskih novinara AIPS koja djeluje na svih pet kontinenata, u 120 zemalja.

Hrvatska tri dana nakon ove igra utakmicu u Budimpešti protiv Mađarske.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...