Zlatko Dalić: Spremamo se za turnir u Dohi kao da će sve biti uredu

- Advertisement -

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača koji će nastupiti na prijateljskom turniru Quatar Airvawes koji će se održati od 26. do 30. ožujka u Kataru, u Dohi, ukoliko okolnosti s epidemijom korona virusa budu dopustile održavanje ovog sportskog okupljanja, javlja Anadolu Agency (AA).

Protivnici hrvatskoj nogometnoj A reprezentaciji na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem na turniru u Dohi bit će Švicarska i Portugal.

Izbornik Dalić je najavio kako reprezentaciju za dva tjedna očekuje odlazak u Dohu gdje igraju protiv “vrlo kvalitetnih protivnika”.

“Iskreno se nadam da će do toga doći, da neće doći do otkazivanja, situacija koje nama ne odgovaraju. Pratit ćemo tijek situacije i tako se ponašati. Sada se ponašamo u skladu da će sve biti uredu, u tom duhu. Tako smo napravili i popis igrača”, kazao je Dalić.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?

Naglasio je da je popis u predpozive stavio veći broj igrača ukoliko bi došlo do nepredviđenih okolnosti.

“Moj plan je da svima damo šansu da odigraju, da dobiju te minute, da se ponovno okupimo nakon pet mjeseci, da vidimo stanje, pogotovo nekih igrača koji su bili ozlijeđeni, pritom mislim na Perišića, ali i da vidimo što je s Kalinićem”, kazao je Dalić i nastavio:

“I da odigramo dvije dobre, kvalitetne utakmice, možda promijenimo neke sisteme. Meni je najvažnije da su oni svi zdravi i da ćemo imati sedam dana zajedništva, da budemo skupa i da odigramo. Bilo bi mi jako žao da dođe do nekih promjena”, rekao je.

“Još su dva mjeseca do onog što je nama najvažnije, što čekamo, do Europskog prvenstva, i navijam da oni svi do kraja svibnja dođu zdravi i spremni”, kazao je Dalić.

PROČITAJTE JOŠ:  DI SPID slavi rođendan: 30 godina uspjeha

Naglasio je kako se situacija s korona virusom mijenja iz dana u dan, ali kako ne očekuje da će doći do odgađanja turnira u Dohi te kako u najgorem slučaju turnir može biti odigran bez navijača na stadionu.

Istaknuo je kako je upravo zbog situacije s korona virusom, posebno kada je riječ o hrvatskim reprezentativnim igračima koji igraju u talijanskim klubovima, na predpozive stavio veći broj igrača.

Vratari su: Livaković, Sluga i Kalinić, obrana: Vrsaljko, Jedvaj, Lovren, Vida, Škorić, Ćaleta Car, Melnjak i Barišić, vezni red su: Badelj, Rakitić, Modrić, Brozović, Kovačić, napad su: Vlašić Petković, Rebić, Kramarić, Brekalo, Pašalić i Perišić.

Pretpozivi idu Grbiću iz Lokomotive kao vrataru, Ivranoviću, Domagoju Bradariću, Filipu Bradariću, Filipu Benkoviću, Mislavu Oršiću, Mirku Mariću i Antoniju Čolaku.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ismail Zulfić bh. rekordom do četvrtog mjesta na EP

Ismail Zulfić, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

“Leptir bez krila” osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...