Svjetsko Prvenstvo u Nogometu

Robbie Williams nastupa na otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva

0

“Sretan sam i uzbuđen zbog povratka u Rusiju i ovako jedinstvenog nastupa. Napravio sam mnogo u svojoj karijeri, a otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva, pred 80 tisuća obožavatelja na stadionu i još milijune u svijetu, dječački je san. Želimo pozvati ljubitelje nogometa i glazbe da s nama partijaju u Rusiji, na stadionu, ili da upale TV-e malo ranije i vide nezaboravni show.” komentirao je Robbie Williams vijest o nastupu 14. lipnja, uoči utakmice Rusije i Saudijske Arabije.

Robbieju će se u duetu pridružiti i slavna sopranistica Aida Garifullina.

Ove godine će svečanost otvaranja biti malo drukčija nego prijašnjih godina. Bit će fokusirana na glazbene nastupe i bit će održana u 18 sati po lokalnom vremenu.

LIFE:  BHT i BH Telecom obezbijedili prijenos utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru

Inače slavni pjevač je i suosnivač humanitarnog eventa Soccer Aid for UNICEF , na kojem poznate osobe u dvije momčadi igraju nogomet i skuplja se novac za djecu u opasnosti diljem svijeta. Robbie se okušao i u ulozi kapetana.

Robbie nastavlja i The Heavy Entertainment Show turneju i najavio je datume za Južnu Ameriku. Na aktualnom, već platinastom “The Heavy Entertainment  Show” albumu, objavljeni su singlovi “Party Like A Russian” i “Love My Life”.


Comments

Comments are closed.

You may also like