9 razloga zašto posjetiti 9. Mostar Summer Fest

- Advertisement -

Ove se godine 9. Mostar Summer Fest održava u 9. mjesecu. Poigrali smo se s tom simbolikom broja 9 i u nastavku vam donosimo 9 ultimativnih razloga zbog kojih trebate posjetiti ovogodišnji Mostar Summer Fest. 

  1. KONCERTI SU SE VRATILI

Ako voliš glazbu i uživaš u svirkama uživo, Mostar Summer Fest je pravo mjesto da se ta energija pokrene. Festival je idealno mjesto gdje možeš čuti svoje omiljene izvođače, a preporučujemo da daš priliku i nekim novim imenima. Upravo zato je festivalska ulaznica odličan ulov, za cijenu jednog koncerta, ove godine na Mostar Summer Festu imaš priliku biti dio čak 12 glazbenih live doživljaja.

  1. ODMORI OD SVAKODNEVICE I DOŽIVI NEZABORAVNE #MOments

Živiš brzo, svašta ti se mota po glavi, zato ti treba pauza. Odvoji vrijeme samo za sebe i u potpunosti uživaj u ljetnim večerima uz nastupe uživo, MSF družinu, hladno pivo, ledeni koktel, otkačeno plesanje, pjevanje iz svega glasa, nove priče i skupi ljetne uspomene koje će te grijati do idućeg ljeta.

  1. UPOZNAJ NOVE KUL LJUDE

Svako društvo ima bar jednu dobru priču s nekog festivala. Festivalska atmosfera je opipljiva i uzbudljiva. Možeš ju podijeliti sa svojim prijateljima, a možeš doći i solo i u festivalskom okruženju upoznati neke nove zanimljive ljude. Upravo netko tko će stajati kraj tebe dok svira tvoja omiljena pjesma ili dok čekaš u redu za hranu ili pivo ili dok istražuješ sav sadržaj festivala može biti baš ta nova zanimljiva osoba u tvom životu.

  1. NA VRUĆOJ LJETNOJ ŽURCI PLEŠI KAO DA NITKO NE GLEDA
PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Mostar je grad s vrućim ljetnim temperaturama koje moraš osjetiti na svojoj koži. Čar ljetnih festivala je da uz glazbu ispratiš zalazak sunca, da plešeš pod otvorenim nebom i festivalskim bojama, te s osmijehom odšetaš u sljedeći dan festivala. Eat, sleep, music, repeat.

  1. NOSI OTKAČENI OUTFIT I NITKO TE NEĆE ČUDNO GLEDATI

Već imaš svoju omiljenu festivalsku majicu ili outfit koji jedva čekaš obući? Dođi na Mostar Summer Fest s otkačenom frizurom, licem koje si iscrtao fluorescentnim bojama ili šljokicama, nabaci na sebe zanimljive modne dodatke, majice s porukom ili neku nesvakidašnju kombinaciju. Štogod da odabereš, najvažnije je da budeš samo svoj i jedinstven. Najbolji dio je da te pritom na festivalu nitko neće čudno gledati, a vjerojatno ćeš drugima biti inspiracija da i oni budu slobodnijeg festivalskog duha.

  1. PJEVAJ NAJGLASNIJE I OSVJEŽI SE

Imaš sunce, zvjezdano nebo, odličnu glazbu, prijatelje i puno sadržaja, ali slika nije potpuna bez pravog ljetnog osvježenja u tvojoj ruci. Za nekoga je to pivo, za drugoga vino, koktel, rakija s bezbroj okusa, za nekog voda, sok ili energetsko piće. Pronađi svoju kombinaciju koja će ti dati snage i osvježenja za pjevanje i plesanje cijelu noć.

  1. ODMORI U CHILL OUT ZONI

Treba ti predah, osvježenje i punjenje baterija? Nikakav problem. U popularnoj Mostar Summer Fest chill out zoni pronađi mjesto gdje ćeš odmoriti i skupiti energiju za iduću svirku. S rajom se zabavi uz interaktivni sadržaj i budi spreman za prve redove omiljenih izvođača.

  1. DIO SI DUGOGODIŠNJE REGIONALNE TRADICIJE
PROČITAJTE JOŠ:  Pedeseti rođendan Bijelog dugmeta u Domu mladih

S uvijek fantastičnim line-upovima, Mostar Summer Fest je već 9 godina u nizu dio regionalne festivalske scene. Energija i motivacija koja pokreće festival su zajedničko druženje, vrhunske svirke i odličan provod, radi čega festival posjećuju ljudi iz cijele regije. Mladi imaju priliku biti dio organizacije festivala kroz program volontiranja, a svake godine festivalske večeri otvaraju zanimljivi nadolazeći bendovi i izvođači, koji publiku zagrijavaju za najpoznatija regionalna imena kao zvijezde večeri.

  1. MOŽEŠ SRESTI OMILJENU ZVIJEZDU U PUBLICI ILI U REDU ZA PIĆE

Je li ti ikad palo na pamet šta bi rekao/la svojoj omiljenoj zvijezdi da ju sretneš u gradu, liftu ili supermarketu? Bilo da se radi samo o pozdravu, mahanju ili opuštenom razgovoru, sasvim je realno da u redu za piće sretneš Bajagu ili da ispred pozornice nabasaš na Urbana. Jer Mostar Summer Fest je ležeran – na njega izvođači dolaze i da bi svirali i da bi uživali. A to je tvoja prilika za podružiti se s najdražim izvođačem.

Za više informacija pratite službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 35 KM i jednodnevne ulaznice po cijeni od 20 KM. Podsjećamo kako na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a cijena jednodnevnih ulaznica će biti 25 KM.

Zgrabi svoju festivalsku ulaznicu kao najpovoljniju opciju i uštedi 30%!

Ulaznice se mogu kupiti online preko sustava kupikartu.ba ili direktno na info pultu Mepas Malla u Mostaru.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...