Brown Sugar RnB: Otkriveno mjesto okupljanja prije polaska na party na tajnoj lokaciji

- Advertisement -

Veliki broj ljubitelja RnB muzike se priprema za posljednji veliki Brown Sugar RnB specijal ovog ljeta u režiji Red Bulla koji će biti održan ovog petka 13. septembra.

Pozivnice su podijeljene, mali broj ulaznica koji su u pretprodaji u Cafe baru Opera i na platou Skenderija po cijeni od 10 KM sa uključenom konzumacijom su gotovo rasprodane. Prodaje karata na event lokaciji neće biti. Na event može ući samo publika sa pozivnicama i u pretprodaji kupljenim kartama.

Znatiželjna publika još uvijek nije saznala lokaciju održavanja eventa, a Brown Sugar RnB dvojac DJ-eva – nakon što su podijelili pozivnice svojim najvjernijim fanovima – još uvijek nije najavio šta se krije iza tajne edicije.

Dugo su razmišljali kako da za svoju publiku prirede poseban ugođaj te kako da, pored jedinstvenog doživljaja, gostima olakšaju dolazak do nepoznate lokacije.

Tražio se dovoljno veliki parking na kojem posjetioci mogu ostaviti svoje četverotočkaše bez naknade za parking, a da automobili po potrebi također mogu prenoćiti na sigurnom i besplatnom parkingu.

Kako bi što više ugodili publici i smanjili trajanje vožnje autobusima, odlučeno je da veliki parking na kojem će se okupiti publika s pozivnicama i kartama bude parking ispred Termalne rivijere na Ilidži.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

Od ovog parkinga publika će velikim autobusima Grasa, ponovo besplatno, biti prevezena na tajnu lokaciju na kojoj će se održati party. Okupljanje počinje u 21h na velikom parkingu, odakle će autobusi voziti sve do 22:15, kada polazi zadnji autobus.

Vožnja autobusima se neće plaćati, a za ulazak u vozilo umjesto Grasove mjesečne karte potrebna je pozivnica ili ulaznica za Red Bull Presents Brown Sugar RnB Secret Edition.

Kratka vožnja autobusom u trajanju nešto malo više od 10 minuta će publiku dijeliti od šest sati fenomenalnih RnB ritmova pod DJ palicom Soula i Merakoona. Pored njih, očekuju se i specijalni gosti koji će dodatno podgrijati atmosferu na ovom jedinstvenom eventu.

Pored posebno pripremljenih audio-vizuelnih efekata, publika će na BH Telecom LG štandu imati priliku da osvoji LG bluetooth zvučnike i slušalice.

Povratak s ovog posebnog RnB doživljaja, kojeg mnogi unaprijed proglašavaju spektakularnim, olakšan je uz pomoć autobusa koji će u terminima 2, 3 i 4 sata ujutro napraviti krug na relaciji Vijećnica-Ilidža i svi će moći izaći na željenom stajalištu na glavnoj cesti.

PROČITAJTE JOŠ:  Preminuo akademik Dževad Jahić

Svima će biti omogućeno da u bilo kojem trenutku tokom noći za nekoliko minuta budu prebačeni do velikog parkinga ispred Termalne rivijere, odakle će dalje mogu nastaviti taksijem ili svojim automobilom. Naravno, to važi za one koji neće koristiti pogodnosti Grasovih autobusa u gore navedenim terminima.

Organizatori su ranije već informisali publiku da je lokacija natkrivena sala, da je podloga betonska i da neće biti hodanja kroz blato ili zelene površine.

„Nadamo se da smo s organizatorima olakšali publici dolazak i povratak sa tajne lokacije. Očekujemo vrhunsku zabavu koja bi mogla nadmašiti sve dosadašnje edicije koje smo radili u saradnji s Red Bullom“, izjavili su Soul i Merakoon.

Obzirom da lokacija nakon dolaska publike više neće biti tajna, na vratima neće biti prodaje karata i neće biti moguće ući na event. Samo publika sa pozivnicama i u pretprodaji kupljenim kartama može ući na event.

Veoma mali broj ulaznica po cijeni od 10 KM, što uključuje jednu konzumaciju, još je dostupan u pretprodaji na platou Skenderije i u caffe baru Opera u Sarajevu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Mostar Sevdah Reunion dobitnik velikog priznanja u svijetu World Musica

Mostar Sevdah Reunion je dobitnik najznačajnijeg world music priznanja...

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...