Brown Sugar RnB u Domu mladih će biti vrhunac dosadašnjeg toka Brown Sugar serijala

- Advertisement -

U toku su posljednje pripreme, i broje se dani do do specijalnog izdanja Brown Sugar RnB. Ovaj event koji će biti održan u subotu u sarajevskom Domu mladih vrhunac je dosadašnjeg toka Brown Sugar serijala.

Najavljen  je kao vrhunski party, Dom mladih se preuređuje potpuno novi klub, pozivnice i ulaznice postaju sve traženije, a sudeći po reakcijama publike očekuje se rijetko viđen party u Domu mladih. Merakoon i DJ Soul otkrili su nam još nekoliko detalja, ali su ostali i pomalo zagonetni o svemu što nas čeka.

“U proteklih 6 mjeseci  aktivnije smo se posvetili serijalu Brown Sugar RnB. Naši setovi pretežno su orijentisani na RnB muziku, a zavrtimo i hip hop, dancehall, trap. Publika u Domu mladih u subotu može očekivati kombinaciju svega navedenog, najveće stare i nove hitove, a kolega Soul će dodatno začiniti situaciju audiovizuelnim setom, gdje se uz pjesme na svim ekranima i projekcijama vrte i miksaju i njihovi spotovi. Spremaju se i drugi detalji koja će doprinijeti boljoj atmosferi” rekao nam je Merakoon.

“Želimo se zahvaliti publici koja je svakog mjeseca postajala sve šira i raznovrsnija, tako što ćemo se potruditi da ovo bude pravi RnB spektakl. Uz pomoć naših prijatelja nismo htjeli ništa manje nego napraviti najbolji RnB event do sada viđen u BiH, i svi ste pozvani u subotu! Jako nam puno znači podrška koju u velikim količinama dobijamo na društvenim mrežama, i nadamo se da se vidimo u što većem broju u subotu. Pozivnice za event su u opticaju, i nadamo se da će naći put do svih koji žele ući, a ograničena količina ulaznica je u prodaji.” završio je Merakoon.

PROČITAJTE JOŠ:  Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

DJ Soula pitali smo o tehničkim detaljima događaja, zašto specijalno izdanje, i šta nam ono sve donosi.

“Nakon svakog sve boljeg izdanja Brown Sugar RnB, osjetili smo potrebu da odemo korak dalje u produkcijskom smislu, i da s vremena na vrijeme imamo posebna izdanja ovog serijala. Tu je u pomoć priskočio Red Bull Music, što nam je zaista dalo krila i garanciju da će event biti na vrhunskom nivou. Radi se dakle o globalnoj muzičkoj instituciji, koja promoviše muzičku kreativnost, i čast nam je da smo jedan od prvih evenata u BiH potpisanih pod Red Bull Music Presents. Njihove kreativne ideje dovele su do toga da klub samo za ovaj event potpuno preuredimo, i predstavimo sarajevskoj publici skroz novo clubbing iskustvo.”

PROČITAJTE JOŠ:  Latif Moćević održao koncert Vrt ljubavi: Čarobna noć u Bošnjačkom institutu

“Za sada možemo reći da će se party odvijati na podiju u centralnom krugu. Na plesnom podiju su i publika i DJ, kao i ostala oprema, dok se ostatak prostora vizualno zatvara. Tu je i jedan od naboljih cocktail majstora u regiji, koji će uz performance spremati koktele, od kojih su neki osmišljeni samo za ovu noć. Audiovizuelni dio također će biti interesantan, obzirom da se spremaju dodatni led ekrani, kružne video projekcije, uz spotove pjesama koje slušamo. I dalje radimo na posljednjim detaljima i spremamo još mnogo toga, a sigurni smo da će ekipa dugo pamtiti ovo što će se desiti u subotu” – otkrio je Soul.

Ulaznice za event još uvijek su dostupne na platou Skenderije, online i na svim prodajnim mjestima www.kupikartu.ba 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...