Event & Zabava

Brown Sugar RnB u Enzzo baru

0

DJ dvojac popularnog Brown Sugar RnB događaja dolazi u grad i to u jeku festivalske groznice.

Odmah prekoputa žile kucavice SFF-a, Narodnog pozorišta u Sarajevu, u dobro poznatom Enzzo baru, Merakoon i DJ Soul će u ponedjeljak navečer, 19. augusta, prirediti zabavu koju ne želite propustiti.

Do sada su oduševili hiljade zaljubljenika u dobar provod, organizirajući sjajne partye, poput onoga kada se uz zalazak plesalo na bazenu, a nastup dvojca obećava pomjeranje granica kada se radi o fantastičnoj zabavi.

Organizatori su poznati po tome da na svakoj lokaciji naprave doživljaj potpuno novog prostora, a ovaj put dolaze u kafić koji živi samo tokom festivalskih dana i noći, što je razlog više da ne ponedjeljak večer provodete upravo tu.

LIFE:  Ermin Bravo: Volim kvalitetne tekstove, najčešće su i kompleksni [video]

Osim fantastičnih muzičkih izdanja Enzzo bar pažnju prolaznika plijeni i detaljno osmišljenim specijalnim efektima. Dok je prošle godine na zgradi iznad svaki prozor imao svoj light show, ove godine tu su plesači i saksofonista koji će vas natjrati da zaplešete sa njima do ranih jutarnjih sati.

Osim Brown Sugar RnB partya, koji će od ponedjeljka napraviti napraviti najzabavniju noć u sedmici, u Enzzo baru ne želite propustiti ni Lanu feat G Edd koja nastupa u nedjelju 18. 8., El Mano/ Prufrock 20.8., opuštene jazz tonove Peppe le Funk 21.8. Fedju Knadl 22.8. te Audio in Funktion b2b Zlijay koji će biti zaduženi za noć zatvaranja Festivala, 23.8.

Facebook komentari


Amar Hadžić najbrži biciklista u utrci ‘Giro Drag Race’

Previous article

Argeta Gala Party u Sarajevu, gradu filma: Najveće Srce u Sarajevu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *