Event & Zabava

Brown Sugar RnB u subotu u sarajevskom Trezoru

0
Sulejman Omerbasic

I dalje se nisu slegli utisci i prašina sa specijalnog eventa u Zetri, a pred nama je već i novo redovno izdanje Brown Sugar RnB serijala. Ove subote u sarajevski klub Trezor, Merakoon i DJ Soul još jednom donose šestosatnu RnB i hip hop zabavu, koja sve prisutne jednostavno tjera na ples.

Iako povremeno prisutan od 2016. Brown Sugar RnB serijal svoju ekspanziju doživljava u posljednjih godinu dana. U tom periodu održava se u raznim sarajevskim i tuzlanskim klubovima, a dodatno je začinjem specijalnim eventima u Skenderiji i Zetri.

U subotu 18.05. ovaj najpopularniji domaći RnB serijal još jednom se održava u Trezoru, a nakon toga DJ duo najavio je vruće ljeto u raznim BH gradovima. Mjesečna izdanja održavat će se u tuzlanskoj Slobodi, a po njihovoj najavi već su u pripremi i drugi nastupi u okviru raznih festivala i događaja širom zemlje.

LIFE:  'Othello' W. Shakespearea u liku Enesa Salkovića nakon 46 godina na sceni BNP-a

Brown Sugar RnB krupnim koracima ostvaruje svoje obećanje za preko 20 evenata tokom ove godine, te su veći dio ljetne sezone već označili kao bookiran. Svi ljubitelji RnB i hip hop muzike pozvani su na druženje ovog vikenda. Vrata Trezora otvaraju se u 22h, cijena ulaza je 7KM, a za djevojke do ponoći 5KM.

Facebook komentari


Amar Osim očekuje kvalitetnu utakmicu s Čelikom

Previous article

Adin Omić produžio ugovor sa Kapfenbergom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *