Event & Zabava

Brown Sugar RnB u subotu u sarajevskom Trezoru

0
Sulejman Omerbasic

I dalje se nisu slegli utisci i prašina sa specijalnog eventa u Zetri, a pred nama je već i novo redovno izdanje Brown Sugar RnB serijala. Ove subote u sarajevski klub Trezor, Merakoon i DJ Soul još jednom donose šestosatnu RnB i hip hop zabavu, koja sve prisutne jednostavno tjera na ples.

Iako povremeno prisutan od 2016. Brown Sugar RnB serijal svoju ekspanziju doživljava u posljednjih godinu dana. U tom periodu održava se u raznim sarajevskim i tuzlanskim klubovima, a dodatno je začinjem specijalnim eventima u Skenderiji i Zetri.

U subotu 18.05. ovaj najpopularniji domaći RnB serijal još jednom se održava u Trezoru, a nakon toga DJ duo najavio je vruće ljeto u raznim BH gradovima. Mjesečna izdanja održavat će se u tuzlanskoj Slobodi, a po njihovoj najavi već su u pripremi i drugi nastupi u okviru raznih festivala i događaja širom zemlje.

LIFE:  Early bird karte i pogodnosti za Brown Sugar RnB party na bazenu

Brown Sugar RnB krupnim koracima ostvaruje svoje obećanje za preko 20 evenata tokom ove godine, te su veći dio ljetne sezone već označili kao bookiran. Svi ljubitelji RnB i hip hop muzike pozvani su na druženje ovog vikenda. Vrata Trezora otvaraju se u 22h, cijena ulaza je 7KM, a za djevojke do ponoći 5KM.

Facebook komentari

Amar Osim očekuje kvalitetnu utakmicu s Čelikom

Prethodni članak

Adin Omić produžio ugovor sa Kapfenbergom

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava