Brown Sugar RnB u subotu u sarajevskom Trezoru

- Advertisement -

I dalje se nisu slegli utisci i prašina sa specijalnog eventa u Zetri, a pred nama je već i novo redovno izdanje Brown Sugar RnB serijala. Ove subote u sarajevski klub Trezor, Merakoon i DJ Soul još jednom donose šestosatnu RnB i hip hop zabavu, koja sve prisutne jednostavno tjera na ples.

Iako povremeno prisutan od 2016. Brown Sugar RnB serijal svoju ekspanziju doživljava u posljednjih godinu dana. U tom periodu održava se u raznim sarajevskim i tuzlanskim klubovima, a dodatno je začinjem specijalnim eventima u Skenderiji i Zetri.

PROČITAJTE JOŠ:  Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U subotu 18.05. ovaj najpopularniji domaći RnB serijal još jednom se održava u Trezoru, a nakon toga DJ duo najavio je vruće ljeto u raznim BH gradovima. Mjesečna izdanja održavat će se u tuzlanskoj Slobodi, a po njihovoj najavi već su u pripremi i drugi nastupi u okviru raznih festivala i događaja širom zemlje.

Brown Sugar RnB krupnim koracima ostvaruje svoje obećanje za preko 20 evenata tokom ove godine, te su veći dio ljetne sezone već označili kao bookiran. Svi ljubitelji RnB i hip hop muzike pozvani su na druženje ovog vikenda. Vrata Trezora otvaraju se u 22h, cijena ulaza je 7KM, a za djevojke do ponoći 5KM.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...