Event & Zabava

Brown Sugar RnB: Zadnje pripreme za veliku ljetnu zabavu na bazenu

0
Sulejman Omerbasic

Pred nama je prvo ljetno specijalno izdanje već nadaleko popularnog serijala Brown Sugar RnB.

Red Bull i FM Jam ekipa su organizacijom dva prethodna specijalna izdanja u Domu mladih i Zetri, pokazali da je moguće na jednu noć napraviti specijalni event prostor za nezaboravan doživljaj.

Bazen na Termalnoj rivijeri u Sarajevu je šansa da se ispod zvjezdanog neba napravi posebna zabavna noć sa popularnim zvukom i posebnim audio vizualnim doživljajem.

Bazen Termalne rivijere i hotel Hills u subotu će biti mjesto zabave gdje se očekuje veliki broj raspoložene RnB i hip hop publike. Merakoon i DJ Soul ponovo su zaduženi za plesnu muziku, dok Pal-e ekipa obećava vizuelne efekte koji će upotpuniti doživljaj ove posebne noći. Pored bazena će se moći uživati i u Brown Sugar RnB koktelima specijalno osmišljenim za ovu priliku.

Specifičnost ovog  open air izdanja je početak u 18h sati, što će publici dati priliku da uživa u plesu, kupanju, i zabavi uz zalazak sunca. Kao i na prethodnim specijalnim edicijama mogu se očekivati i dodatna nenajavljena iznenađenja, koja će upotpuniti spektakl. Korištenje bazena moguće je do 20:15h, a nakon toga slijedi noćni dio eventa, koji traje do 23:59. Posjetioci koji koriste bazen tokom subotnjeg dana, svoj boravak mogu nastaviti tako što će napustiti bazen te ponovo ući sa kartom ili pozivnicom za event.

DJ Soul, foto: Sulejman Omerbasic

Na ovaj event ulaze posjetioci koji imaju pozivnice, a u prodaji je i ograničeni broj ulaznica. Karte su u prodaji u sistemu kupikartu.ba, te će se jedan mali dio karata moći nabaviti na ulazu na događaj po cijeni od 15 KM sa uključenom konzumacijom.

LIFE:  Saznajemo: Na Grbavici će se uskoro početi graditi nova južna tribina

Pogodnosti nude i hotelski partneri Hills i Hollywood koji će svima koji žele potpuni ugođaj i rezervaciju sobe za ovu subotu uz pokaz pozivnice ili karte omogućiti popuste i do 20%.

Facebook komentari

Navijači Celtica dolaze u Sarajevo: Vole pivo, vole pjesmu i vole klub više od sebe

Previous article

Zrinjski doveo Tičinovića

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *