Četvrti regionalni festival elektronske glazbe u boji u Brčkom

- Advertisement -

Četvrti regionalni festival elektronske glazbe u boji – BiH Color Festival powered by Beck’s, održat će se 2. i 3. kolovoza na poligonu bescarinske zone u Brčkom.

Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja za sve posjetitelje željne kvalitetnog elektronskog zvuka te odlične avanture i zabave.

Prisutne partijanere i ove godine očekuje nesvakidašnji izgled bina, kao i više od 30 000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu.

Organizatori festivala trenutno pripremaju kvalitetan line-up, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje elektronske glazbe, a prve informacije o izvođačima očekuju uskoro.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

Ovaj festival u Brčkom okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regije.

Koncept samog festivala zasniva se na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu glazbe. Sve boje imaju međunarodni certifikat da nisu toksične te su pravljene od prirodnih sastojaka.

Osnivač festivala Miloš Stankić ističe da festival iz godine u godinu raste te da su ovaj događaj prepoznale i institucije Brčko distrikta kao i Ured Europske unije u Bosni i Hercegovini.

“Obećana nam je značajna podrška od institucija Brčko distrikta. Nadamo se da će u narednom razdoblju sve biti kako smo i definirali, a sredstva za podršku će omogućiti angažiranje veoma kvalitetnih stranih imena, kako bi podigli festival na još višu razinu”, kazao je Stankić.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

Napomenuo je kako se radi na tome da festival ponudi i prostor za kampere za sve ljubitelje prirode koji vole smještaj na otvorenom, a koji će upotpuniti njihov festivalski doživljaj.

Ulaznice po akcijskim cijenama naći će se u prodaji od 1. travnja 2019. godine, putem platforme: www.kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima, priopćili su organizatori.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...