Deset dana do Lotus Joga Festa na Vlašiću

- Advertisement -

Deset dana nas dijeli od drugog izdanja Lotus Joga Festa koji će ove godine biti održan od 17. do 19. septembra na planini Vlašić, u sklopu kompleksa SRC Sunce. Znanja tradicionalnih i modernih škola joge, te srodnih disciplina, ove godine će prenositi 14 učiteljica i učitelja koji na Vlašić dolaze iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara.

„Cilj nam je bio kreirati program koji će pružiti što raznovrsniji uvod u svijet joge, i mislim da smo u tome uspjeli. Kao i prošle godine, moderne i tradicionalne škole joge su zastupljene u jednakoj mjeri, a pored šamanskih performansa, dječijih radionica i meditativnih izleta, dodali smo i časove intuitivnog plesa“, naveli su iz organizacije Lotus Joga Festa.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

Sve učesnice i učesnici će biti smješteni u Hotelu Sunce Vlašić na bazi punog pansiona, te će im biti omogućen slobodan pristup wellness sadržajima poput sauna i zatvorenog bazena.

Lotus Joga Fest nudi individualne i grupne aranžmane sa popustom od 25 % na grupe od minimalno četiri osobe, a novitet ove godine je i Metta aranžman posvećen svim bračnim partnerima. Metta aranžman uključuje sve sadržaje individualnih aranžmana, uz popust od 100 KM u odnosu na individualnu kupovinu i poklon masaže u wellness centru Hotela Sunce Vlašić.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Baš kao i prošle godine, organizatori Lotus Joga Festa će revnosno paziti da obezbijede dovoljno prostora i ispoštuju sve zdravstvene preporuke. Većina festivalskih časova će se održavati na otvorenom prostoru, što će omogućiti poštivanje distance.

Dodatne informacije o festivalu se nalaze na http://www.lotusjogafest.ba, gdje je moguće i prijaviti se za festival. Zainteresirani mogu dobiti informcije i slanjem e-maila na lotusfest@winter.ba ili pozivom na +38761518640.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Mostar Sevdah Reunion dobitnik velikog priznanja u svijetu World Musica

Mostar Sevdah Reunion je dobitnik najznačajnijeg world music priznanja...

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...