Doček Nove godine u Domu mladih pod maskama!

- Advertisement -

Ho, Ho, Ho! Donosimo sretne vijesti za sve nas! U Sarajevu će biti organizovan zajednički doček Nove godine, i to pod maskama.

Doček Nove godine biće organizovan u kultnom prostoru Doma mladih. Ovo će biti prvi muzički događaj koji će se desiti u ovom prostoru u posljednje dvije godine. Ponosni na ovu činjenicu i uzbuđeni zbog osjećaja sreće i ljubavi koju će dijeliti svi prisutni ove noći najavljujemo New Year’s Eve Masquerade.

Događaj koji će okupiti sve ljubitelje elektronske muzike, ali i sve one koji žele proslaviti Novu godinu kako to i dolikuje, na maškarama. Slobodni da izrazite svoju kreativnost u vidu kostima, maske i outfita dobrodošli ste na proslavu koja počinje 31.12. u 22.00 sata i završava 01.01. u 06.00 sati.

Obzirom da su muzička i event industrija u BiH, kao i u svijetu, proteklih godinu dana pogođeni i da su kreativni radnici imali malo ili nimalo prilika za nastup na javnim događajima u našem gradu i državi, mi smo odlučili da na ovom dočeku Nove godine nastupaju upravo oni.

PROČITAJTE JOŠ:  Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore: Ne osvrći se

After Affair, Goran Emkić, G. Edd, Megaherz, Antares i FTLA činiće novogodišnji line up.

Ono što je pored samog slavlja posebno jeste line up domaćih lica, počevši sa našim najuspješnijim bh. sastavom After Affair, koji su 2019. godine proglašeni najboljim regionalnim DJ izvođačem od strane Ambasador dodjele elektronskih muzičkih nagrada, pored njih tu je i Goran Emkić jedan od nekoliko DJ-eva iz BiH koji su stasali na domaćoj i napredovali na međunarodnoj muzičkoj sceni. Zeničanin čije smo ime i lice viđali na mnogim partijima širom zemlje G. Edd, iz Mostara stiže Megahertz, te dobro poznati sarajlija Antares i za kraj čovjek koji je prije samo par mjeseci imao svoj prvi nastup pred publikom, a uskoro ga slušamo na novogodišnjem slavlju, FTLA.

Ovim događajem želimo ponovo zapaliti iskru kod naših sugrađana, otvoriti vrata Nove godine i zajedno s njima dočekati novu i sretniju 2022. godinu. Na samom događaju želimo kreirati atmosferu koja će sve sugrađane, ali i turiste potaknuti da se kreativno izraze tako što će na doček Nove godine doći u kostimu ili sa maskom na licu. Vaš izgled je u potpunosti u vašim rukama, a mi vas savjetujemo da budete slobodni, opušteni i dobro raspoloženi.

PROČITAJTE JOŠ:  Koncert 55 godina Nova fosila u Areni Zagreb dio je oproštajne turneje Sanje, Marinka i Zeca

Vrijeme je za slavlje, zato vas čekamo 31.12. od 22.00 sata u Domu mladih gdje ćemo zajedno uz ples, dobru muziku i drage ljude ispratiti tegobnu 2021. godinu i krenuti ka boljem sutra.

Ovo će biti Covid safe događaj i njemu će moći pristupiti samo uz poštivanje Covid protokola koji podrazumijeva da imate negativan test koji će moći biti moguće napraviti na ulazu, potvrdu o vakcinaciji ili potvrdu da ste preboljeli infekciju SARS-CoV-2 virusom.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na www.kupikartu.ba, a više informacija možete dobiti na Facebook eventu NEW YEAR’S EVE MASQUERADE SARAJEVO.

Stavite svoju masku i dođite na ples!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...

(VIDEO) Komuna pjesmom “Samo ljubav je pobjeda” najavila istoimeni album

"Samo ljubav je pobjeda" poručuje rock grupa Komuna u...

Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore: Ne osvrći se

Ponekad ti Milostivi zatvori neka vrata jer je vrijeme...