Event & Zabava

Dubioza dva dana zaredom u Domu sportova u Zagrebu

0
Dubioza dva dana zaredom u Domu sportova u Zagrebu, Life.ba

Jedan od najpopularnijih bendova iz regije, Dubioza kolektiv, dva dana uzastopno će nastupati na posljednjem izdanju Pozitivnog koncerta u Zagrebu.

Popularni bend će i petak i u subotu, 22. i 23. novembra, biti nosioci programa koji se održava u kultnoj dvorani Doma sportova i, kako su najavili, odsvirati dva različita koncerta.

Dubioza kolektiv će ovim nastupima zaokružiti saradnju i posebnu vezu sa Pozitivcem koju se napravili 2011. i 2014. godine pred rasprodanim dvoranama.

Momci u žuto-crnim dresovima su nakon toga nizali puno drugih uspjeha na nastupima u Hrvatskoj, pa su rasprodali i Arenu u Zagrebu, kao i kultnu pulsku Arenu.

LIFE:  Otvoreno ljetno klizalište u Skenderiji: Od danas do 5. augusta klizanje u tri termina

Ovo će biti 15., a ujedno i posljednje izdanje Pozitivnog koncerta, koje organizira udruga HUHIV povodom Svjetskog dana AIDS-a. Udruga će u narednom periodu koristiti drugačije načine educiranja i informiranja mladih s ciljem stvaranje “AIDIS free” generacije.

Uz Dubiozu kolektiv, prvi dan će nastupati i Mantra, Mile Kekin, Darko Rundek, dok će u subotu još nastupati Atentat, Krankšvester i Tram 11.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *