Early bird karte i pogodnosti za Brown Sugar RnB party na bazenu

- Advertisement -

Nakon što je najavljeno da jedan od najboljih i najposjećenijih domaćih RnB evenata Brown Sugar RnB svoje specijalno izdanje organizuje na bazenu Termalne rivijere u Sarajevu, zavladao je veliki interes za kartama i pozivnicama.

Veliki broj zaljubljenika u ovu vrstu zabave sa nestrpljenjem čeka subotu, 6.7.2019. godine, kako bi uživali u ovom nesvakidašnjem eventu koji FM Jam ekipa priređuje u saradnji sa Red Bullom.

Event počinje u 18 sati i trajat će do 23:59, a Pal-e ekipa priprema posebne svjetlosne i druge efekte koji će uz vrhunsku muziku upotpuniti poseban doživljaj publici na bazenu.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

Prethodna dva eventa u Domu mladih i Zetri, organizatori su se potrudili da naprave poseban, drugačiji ambijent, pa će tako biti i na bazenu.

Karta za ovu ljetnu zabavu na Termalnoj rivijeri košta 15 KM sa uključenom konzumacijom. Danas će u sistemu kupikartu.ba biti puštene u pretprodaju “early bird” karte po cijeni od 10 KM sa uključenom konzumacijom.

Partner projekta UniCredit Bank dd Mostar se pobrinuo da kada platite kartu Mastercard® karticom UniCredit Bank u sistemu kupikartu.ba drugu kartu dobijete gratis. Ova pogodnost je omogućena do četvrtka, 4.7.2019. godine ili do rasprodaje kontigenta karata namijenjenih za prodaju.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Da pogodnostima za ovu zabavu nema kraja, pokazuju hotelski partneri Hills i Hollywood koji će svima koji žele potpuni ugođaj i rezervaciju sobe tu subotu uz pokaz pozivnice ili karte omogućiti popuste i do 20%.

Brown Sugar RnB ekipa radi veliki broj zabava, a specijalna edicija u saradnji sa Red Bullom polako, ali sigurno prerasta okvire običnog partyja čemu su definitivno zahvalni i podršci partnera: Unicredit Mastercard, Smirnoff, Tanqueray, Tuborg, Telemach, Hotel Hills, Klix, The Simple i tehničkoj organizaciji Pal-e.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...