Event & Zabava

Aril Brikha oduševio sarajevsku publiku

0
Aril Brikha oduševio sarajevsku publiku, Life.ba
Foto: NPhoto

Pod rukovodstvom ekipe popularnog party serijala Garden of Dreams, jedan od najreprezentativnijih i najistaknutijih producenata iz Švedske – Aril Brikha, nastupio je sinoć pred pred prepunim RTV Domom na prvom ovogodišnjem Garden of Dreams partiju u Sarajevu.

Piše: Sanja Savić

Foto: NPhoto

Slavni producent i jedno od najautentičnijih imena svjetske elektronske scene, sarajevskoj publici se predstavio višesatnom muzičkom kreacijom, vješto šireći pomanje elektronske muzike i kreirajući svoj specifičan zvuk koji pomjera granice i pokreće tijelo.

Njegov nastup je ispraćen glasnim ovacijama, a sarajevska publika je imala priliku da čuje neke još uvijek neobjavljene trake, kao i trake kojim je ostavio dubok pečat na elektronskoj muzičkoj sceni.

Slavnom Brikhi, podršku su pružili i lokalne snage G.Edd i After Affair, koji su svojoj armiji fanova pružili još jedan sjajan set i emotivno putovanje. Uz kombinaciju energične muzike i savršenog zvuka, atmosfera je tokom večeri dovedena do usijanja, a kako bi audio-vizuelno putovanje bilo upotpunjeno, događaj je popraćen i zanimljivim svjetlosnim efektima i laserima.

Aril Brikha oduševio sarajevsku publiku, Life.ba

Foto: NPhoto

Naredni Garden of Dreams event najavljen je za mjesec juni, a dokaz da je ekipa uvijek spremna na korak dalje govori i činjenica da će u periodu od 21-23 juna biti održan prvi Garden of Dreams festival na čak tri lokacije, a više detalja o gostima i svim ostalim pojedinostima bit će dostupno vrlo brzo.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *