Event & Zabava

Foto: Rasplesane vožnje Jäger party tramvaja donijele nezaboravne uspomene

0

Sedmica filma, glamura, pozitivne energije i nezaboravnih trenutaka je iza nas. Ukoliko ste se zadesili u Sarajevu, od 16 do 23. augusta nije mogla da vas ne dotakne magija festivalske sedmice.

Da je u festivalskoj  sedmici sve moguće pokazao je Jägermiester, donoseći građanima i posjetiocima zabavu koja nije stala.

Prepoznatljivi Jägermeister party tramvaj donio je osvježenje kada je partijanje u pitanju. Kružeći svaki dan u centru Sarajeva, party tram je predstavio zabavu u koju ste mogli uskočiti bilo kada u periodu od 19 do 00h, ukoliko ste vlasnik jedne od karata.

Lane i Petra zaduženi za rasplesane, posljednje ovogodišnje “party đirove” pokazali su da kada je dobra zabava u pitanju, umora nema. Party tramvaj ove godine donio je lineup mladih DJ-eva koji su tramvaj rasplesali u svakoj vožnji.

LIFE:  Jeste li spremni za smijeh do suza? Premijera „Čorbe od kanarinca“

Val svježine svaku večer donosio je i uvijek ledeno hladan Jäger shot, savršen za tople augustovske noći i nazdravljanje sa ekipom.

“Nezaboravne večernje vožnje, ostaće nam kao jedne od najboljih ovogodišnjih ljetnih uspomena. Pozitivne reakcije na Party Tram motivacija su nam da, ljubiteljima najpoznatijeg njemačkog likera, uvijek priredimo nešto novo i jedinstveno. Ostaćemo vjerni toj misiji” poručili su iz Jägermeister tima.

Facebook komentari


Vrijeme je za spektakl: Najbolji svjetski skakači danas na Starom mostu

Previous article

Spektakl na Starom mostu: U Mostaru pljuštale desetke, šampioni odbranili titule prvenstva

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *