Event & Zabava

Frenkie: Pozivamo vas u Underground da još jednom odrokamo „Đe će ko“, „Karmu“, „Tupakamaru“ „Motaj kablove“…

0
Frenkie, Kontra, Indigo
Frenkie, Kontra, Indigo

Prošlo je tačno godinu dana otkako su Frenkie, Kontra i Indigo objavili svoj drugi zajednički album Egzil. Materijal koji je snimljen u Tokiju publici je donio četiri video spota,  Đe će ko, Motaj kablove, Tupakamaru i aktuelni single Egzil.

U međuvremenu ekipa je obišla cijeli Balkan i odsvirala brojne koncerte od kojih će upamćen ostati rasprodani sarajevski Dom mladih.

Zadnji nastup za ovu godinu će održati u sklopu Red Bull RapLika serijala Hip Hop Night koji se već dva puta održavao u klubu Underground.

„Iza sebe imamo odličnu godinu, možda i najbolju do sada. Album „Putanja“ nam je bio prvi zajednički i nakon njega smo se uhodali. Vjerujem da se ta hemija i sklad osjeti na Egzilu pa i publika primjeti da odlično zajedno funkcionišemo.

Jedan drugog inspirišemo,  guramo naprijed i uspostavili smo pravi timski rad. Već kujemo planove za slijedeću godinu, no prije nego što krenemo sa tim želimo još jednom sa sarajevskom publikom proslaviti ovu godinu. Zato vas pozivamo sve u Underground da još jednom zajednički odrokamo „Đe će ko“, „Karmu“, „Tupakamaru“ „Motaj kablove“ i brojne druge pjesme“, izjavio je Frenkie.

LIFE:  Slovaci prvaci svijeta u društvenoj igri Escape Room, Hrvatska druga

Početak druženja je najavljeno za 20.00, a upad je 5 KM uz uključenu konzumaciju. Karte možete kupiti u klubu Underground ili na kupikartu.ba.

Treba napomenuti da će vikend prije sarajevskog nastupa FM Jam ekipa u Tuzli proslaviti i 19. rođendan, a Tuzlake će uvesti i u Novu godinu sa velikim novogodišnjim koncertom na trgu Slobode. Decembar će dakle biti u znaku dobrog hip hopa i FM Jam ekipe.

EVENT na Facebooku

Facebook komentari


Halilhodžić: Imamo realne šanse da osvojimo prvo mjesto u grupi

Prethodni članak

Zara pokreće svoju prvu make up liniju

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava