Garden of Dreams: Kristijan Molnar i Bonjasky na ispraćaju 2021. godine u Domu mladih!

- Advertisement -

Došlo je vrijeme da najavimo i naše sljedeće druženje, posljednje za ovu godinu.

Ovo će biti posebna noć, jedna od onih za pamćenje, jer se Garden of Dreams vraća u Amfiteatar Doma mladih, mjesto na kojem smo ugostili brojne goste, kao što su Dixon (dva puta), Magdalena, Henry Saiz i Adriatique.

Naredni zajednički ples zakazujemo za 18.12.2021. godine. Za DJ pultom biće dobro poznata ekipa, naš prijatelj iz Beograda i jedan od prvih Garden of Dreams gostiju ikada Kristijan Molnar i jedan jedini sarajevski mastermind Bonjasky.

Spoj koji nikada nije razočarao, od live nastupa pred publikom, do našeg seta na krovu aerodroma kada smo poslali poruku u svijet da život bez muzike i druženja nije prihvatljiv i da smo zajedno uvijek jači.

Ono što izdvaja ovaj Garden of Dreams event od drugih jeste činjenica da će to biti naš posljednji zajednički ples u 2021. godini koja je bila izazovna, lijepa, ali i teška. Zato ćemo na ovom događaju pripremiti posebno audio vizelno iskustvo, postavljamo najbolji stage koji ste ikada vidjeli u Amfiteatru. Vrijeme je da kreiramo sami našu budućnost i poželimo jedni drugima sve najbolje u nadi da ćemo to i ostvariti.

PROČITAJTE JOŠ:  Rasprodate sve ulaznice za koncert Latifa Moćevića u Bošnjačkom institutu

Ovaj event će biti poseban i po tome što će na njemu biti obilježeno 5 godina Jägermeister street wear projekta i saradnje ovog branda sa mladim bh. artistima. Posjetitelji će imati priliku dobiti komade iz kultnih Jägermeister street wear kolekcija. Vrijeme je novogodišnjih praznika i darivanja i zato smo pripremili mnogo poklona za sve vas. Imate još jedan razlog za biti na eventu.

Early bird ulaznice po cijeni od 15 KM su rasprodate, sada je dostupna ograničena količina ulaznice po cijeni od 20 KM i možete ih kupiti na www.kupikartu.ba.

Vidimo se u sarajevskom Amfiteatru iz snova.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...