Garden of Dreams: Magična video razglednica s tvrđave Vranduk otisnula se u svijet

- Advertisement -

Graden of Dreams nas je ponovo odveo na čudesno putovanje, ovaj put do srednjovjekovne tvrđave Vranduk. Imali smo priliku virtuelno uživati u fantastičnim DJ setovima bosanskih kraljeva elektornske muzike, koji su magičnim notama “osvojili” nepokorenu tvrđavu i još jednom ponudili najbolju zabavu u izolacij za sve ljubitelje elektonskog zvuka.

Garden of Dreams presents BiH projekat je koji za cilj ima promociju elektronske muzike, ali i prirodnih ljepota, kulturne te historijske baštine Bosne i Hercegovine. Prvo izdanje bilo je rezervisano za video razglednicu Sarajeva kojim je GoD svim ljubiteljima elektronskog zvuka, priuštio nezaboravan doživljaj bh. prijestolnice. Nakon toga, GoD magija se preselila unutar zidina srednjojvjekovne tvrđave Vranduk, poznate još i kao kapija Bosne, gdje je stolovao posljednji bosanski kralj – Stjepan Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

Magična Garden of Dreams video razglednica sa srednjovjekovne tvrđave dostupna je na zvaničnoj Garden of Dreams Facebook stranici, gdje je emitovano prvih sat vremena video snimka, a koji je pregledalo skoro 20 hiljada ljudi. Za sve one koji do sada nisu bili u prilici pogledati video razglednicu s tvrđave Vranduk ili žele ponovo odlutati unutar zidina ove raskošne tvrđave cijeli video, u trajanju od 2 sata, dostupan je na zvaničnom Garden of Dreams YouTube kanalu.

PROČITAJTE JOŠ:  Dean Kotiga prvi put u Tuzli: Kvizmajstor je gost Sajma kafe i čokolade

Odlične reakcije publike su vjetar u leđa i poticaj GoD ekipi, koja će nastaviti njegovati ovu veličanstvenu fuziju elektronske muzike i prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, a uskoro će Garden of Dreams magija “posjetiti” i Srebrenik, zatim stari grad Blagaj, Doboj, Tešanj i mnoge druge bajkovite lokacije naše domovine.

I zato, ne zaboravite nam se pridružiti na sljedećoj magičnoj destinaciji Bašte snova i prepustite se magičnim notama elektronske muzike.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...