Garden of Dreams ponovo pred publikom: Organizatori najavljuju 11 sati neprestane zabave

- Advertisement -

Kako je prethodno i najavljeno, drugi Garden of Dreams Festival će se održati u novom terminu, a dok fanovi elektronske muzike nestrpljivo iščekuju august, zagrijavanje može početi uz novi GoD event, koji je zakazan za subotu – 13. juna, i to na mjestu koje je, čini se, alfa i omega dobrog provoda, a to je Teniski centar Una.

Garden of Dreams ekipa je još u martu otvorila novu sezonu, priredivši nezaboravnu noć ljubiteljima elektornskog zvuka ugostivši Eagles & Butterfliesa.

Nakon toga je bio zakazan nastup Jimija Julesa, koji je, nažalost, otkazan. No, iako su naljepši snovi u magičnoj sarajevskoj Bašti snova nakratko prekinuti, GoD tim se potrudio svim svojim fanovima olakšati ostanak kući, ali i nadoknadti otkazani event, vodeći ih na serijal magičnih, virtuelnih putovanja širom BiH, u okviru projekta Garden of Dreams presents BiH, koji se već pozicionirao kao ponosni čuvar kulturne i historijske baštine Bosne i Hercegovine.

PROČITAJTE JOŠ:  Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Međutim, došlo je vrijeme da Graden of Dreams ekipa nastavi tamo gdje je stala te ponovo, nakon tri mjeseca, napokon upriliči jedan GoD event pred svojom publikom.

“13. juna otvaramo novo poglavlje u našim plesnim životima i to na mjestu na kojem smo zatvorili prvo izdanje Garden of Dreams Festivala prošle godine, a to je Teniski centar Una”, poručuju organizatori.

After Affair, The Provincials, Fedja Knajdl, Calkins, Luka Čikić i Katze obećavaju elektronski spektakl, 11 sati nezaboravne zabave i najkvalitetnije muzike.

Ovaj GoD event, kao i oni koji nam predstoje, bit će svojevrsna uvertira za drugo izdanje Garden of Dreams Festivala, koje nas očekuje 15. i 16. augusta, i koje ove godine u Sarajevo dovodi neka od najaktuelnijih imena na svjetskoj elektronskoj sceni koja će zapaliti plesni podij, a publici donosi dva dana nezaboravne zabave uz vruće ritmove elektronske muzike te ples pod zvijezdama i suncem na bajkovitim lokacijama širom bh. prijestolnice.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Laka objavio singl "Mama"

Pretprodajne ulaznice za nadolazeći Garden of Dreams event dostupne su online, putem sistema kupikartu.ba, kao i na svim prodajnim mjestima ovog sistema širom BiH, a karte će biti moguće kupiti i na ulazu u Teniski centar Una, na dan eventa. S obzirom na aktuelne mjere žaštite, broj ulaznica koje su puštene u prodaju je ograničen, stoga požurite kako bi osigurali svoje mesto u sarajevskoj Bašti snova i bili dijelom magije elektronskog zvuka koju samo Garden of Dreams može ponuditi.

Za više informacija posjetite Garden of Dreams profile na društvenim mrežama.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...