Event & Zabava

Garden of Dreams poziva vas na online zabavu

0

Garden of Dreams ekipa sprema novo iznenađenje ljubiteljima elektronske muzike.

Ove godine, osim već etabliranih projekata, iz Garden of Dreams kuhinje stižu i neki novi, a jedan od njih je i Garden of Dreams presents BiH. Cilj je, naravno, promovisati elektronsku muziku ali i prirodne ljepote, kulturnu te historijsku baštinu Bosne i Hercegovine.

Garden of Dreams presents BiH novi je projekat iz MPA organizacije. Kako Garden of Dreams važi za čuvara i zaštitinika bh. kulture i tradicije, svi eventi će se dešavati na lokacijama i gradovima od historijskog i turističkog značaja za BiH, na kojima će nastupati samo najbolji artisti koje BiH ima. Garden of Dreams će ponovo spojiti tradiciju i savremenost, kulturu i historiju sa zabavom te kroz muziku približiti kulturno-historijsko naslijeđe naše drage BiH.

LIFE:  'Ljepotica iz Leenanea' na online repertoaru HNK Mostar

U prvom izdanju ovog projekta bit će predstavljena video razglednica Sarajeva, a GoD će, s magične lokacije na kojoj neće biti publike, svim ljubiteljima elektronskog zvuka, još jednom, priuštiti nezaboravan doživljaj bh. prijestolnice.

Muzičke note će tom prilikom birati Bonjasky b2b G.Edd, a premijera je zakazana za subotu – 4. april, na zvaničnom Garden of Dreams YouTube kanalu i Facebook stranici.  Video produkciju ovog jedinstvenog projekta potpisuje Komitet.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *