Garden of Dreams poziva vas na online zabavu

- Advertisement -

Garden of Dreams ekipa sprema novo iznenađenje ljubiteljima elektronske muzike.

Ove godine, osim već etabliranih projekata, iz Garden of Dreams kuhinje stižu i neki novi, a jedan od njih je i Garden of Dreams presents BiH. Cilj je, naravno, promovisati elektronsku muziku ali i prirodne ljepote, kulturnu te historijsku baštinu Bosne i Hercegovine.

Garden of Dreams presents BiH novi je projekat iz MPA organizacije. Kako Garden of Dreams važi za čuvara i zaštitinika bh. kulture i tradicije, svi eventi će se dešavati na lokacijama i gradovima od historijskog i turističkog značaja za BiH, na kojima će nastupati samo najbolji artisti koje BiH ima. Garden of Dreams će ponovo spojiti tradiciju i savremenost, kulturu i historiju sa zabavom te kroz muziku približiti kulturno-historijsko naslijeđe naše drage BiH.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

U prvom izdanju ovog projekta bit će predstavljena video razglednica Sarajeva, a GoD će, s magične lokacije na kojoj neće biti publike, svim ljubiteljima elektronskog zvuka, još jednom, priuštiti nezaboravan doživljaj bh. prijestolnice.

Muzičke note će tom prilikom birati Bonjasky b2b G.Edd, a premijera je zakazana za subotu – 4. april, na zvaničnom Garden of Dreams YouTube kanalu i Facebook stranici.  Video produkciju ovog jedinstvenog projekta potpisuje Komitet.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...