Event & Zabava

Garden of Dreams Silver & Smoke Talents Floor: Ne propustite nastupe najboljih mladih regionalnih DJ talenata!

0
Arhivska fotografija - foto. Sulejman Omerbašić
Arhivska fotografija - foto. Sulejman Omerbašić

Za pet dana počinje Garden of Dreams, a prvo izdanje festivala pružiće priliku za jedanaest mladih i neafirmisanih DJ-eva da zasviraju u kultnom sarajevskom klubu Silver & Smoke!

Radno je bilo proteklih dana u studijima bosanskohercegovačkih DJ-eva i producenata Ahmeda Talovića – A Skitzo i Feđe Knajdla koji su morali preslušati 58 pristiglih muzičkih setova talentovanih DJ-eva iz cijele regije koji su se prijavili na konkurs GoD presents Silver & Smoke Talents Floor i odabrati jedanaest najboljih! Tako će na cjelovečernjem programu u petak, 21. i u subotu, 22. juna nastupiti: Davud Kukić – Dawud, Mirsad Sijamija – Chupo, Adnan Musabašić – Antares, Ena Smajić, Sara Stambol, Ismar Vehabović, Alexander Žeželj – Aztech, Emir Sarajlić – Emactz, Ivan Kovač – Kovach, Lana Malinović – Lanna i Luka Ćurguz – Luka.

Čak deset izvođača dolazi iz Banja Luke, Doboja, Sarajeva, Pala i Zenice, dok jedina predstavnica izvan naše zemlje dolazi iz Novog Sada i ima samo 13 godina.

„Muziku volim od malih nogu, a DJingom sam počela da se bavim pre 6 meseci na sugestiju moje majke koja mi je i najveća podrška,“ kazala je DJ Lanna koja će nakon Garden of Dreams festivala nastupiti i na festivalu EXIT kao najmlađi muzičar koji je do sada nastpio na ovom najvećem regionalnom festivalu.

LIFE:  Brown Sugar RnB: Otkriveno mjesto okupljanja prije polaska na party na tajnoj lokaciji

Prvo izdanje Garden of Dreams festivala obećava predivno audiovizualno putovanje u idealnoj atmosferi za druženje i zabavu. Festival će na tri kultne lokacije u Sarajevu ugostiti vrhunske performanse muzičara iz regije i svijeta, kao što su: Alican, Lehar, Murat Uncuoglu, Musumeci, Olderic, OXIA, Pional Musiq, Ruede Hagelstein, Qubica, Yotam Avni, After Affair, DJ Jasmina, G. Edd, Kristijan Molnar, Torres i mnogi drugi.

Još uvijek nije kasno da postanete dijelom ovog uzbudljivog događaja. Festival traje od 21. do 23. juna, a ulaznice obezbijedite u sistemu kupikartu.ba i njihovim prodajnim mjestima, te u Articoolisan shopu u Sarajevu.

Trenutno su u prodaji paketi ulaznica po cijeni od 69 KM koji omogućavaju ulaz na sve dane festivala, te ograničen broj pojedinačnih ulaznica po cijeni od 35 KM, koje nestaju munjevitom brzinom! Ulaz na GoD talents floor u klubu Silver&Smoke je besplatan za sve sa festivalskom ulaznicom, odnosno 7 KM za posjetioce bez festivalske ulaznice.

Facebook komentari

U Narodnom pozorištu priprema predstave ‘Snijeg’, premijera 26. juna

Previous article

Maurizio Sarri napustio Chelsea i postao novi trener Juventusa

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *