Event & Zabava

Helem nejse: Odličan start turneje u Mostaru, na redu Tuzla [video - foto]

0

Sinoć je u Mostaru u klubu Abrašević Helem nejse održao svoj prvi koncert nakon objavljivanja drugog studijskog albuma “Pola čovjek, pola jedan”.

To je ujedno i prvi koncert na istoimenoj turneji. Svirka je trajala nepuna dva sata, a atmosfera i povezanost grupe i publike je bila izvanredna. Pored novog albuma publika je imala priliku prisjetiti se i nekih starijih pjesama kao što su Bosnia, Stara, Go u gostima. 

„Atmosfera u Mostaru je nadmašila naša očekivanja. Koncert je bio vrhunski, ali publika je bila slobodno možemo reći na svjetskom nivou. Nakon koncerta od sat i po, nisu bili umorni već su nas zvali na bis, a pošto smo mi još uvijek bend u usponu, zamolili smo ih da nas još jednom zovnu na bis, da možemo pričati da smo dva puta izašli na bis. Naravno, Mostarci su široke ruke i još širih grla udovoljili našoj želji pa smo kao velike svjetske zvijezde uživali u njihovom: hoćemo još, hoćemo još…” izjavili su momci iz grupe Helem nejse nakon koncerta. 

Večeras nastavlja turneju koncertom u tuzlanskoj Palmi. Koncert počinje u 21h, a karta se može kupiti po simboličnoj cijeni od 6 KM u sklopu koje je uključena konzumacija. Za warm up i after party u Tuzli zadužena je mlada FM Jam ekipa: DJ Shadow kid i DJ Elick.

Facebook komentari

U osmoj deceniji vozi ležeći bicikl koji je sam napravio

Prethodni članak

PSG čestitao rođendan Safetu Sušiću

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava