Event & Zabava

Helem nejse za vikend u Mostaru i Tuzli

0
Helem nejse za vikend u Mostaru i Tuzli, Life.ba

Grupa Helem nejse je prije par sedmica objavila novi studijski album „Pola čovjek pola jedan“.

Pozitivna vijest za bh. muzičku scenu je da će mladi zaljubljenici hip hop zvuka već ovaj vikend u Mostaru i Tuzli moći uživati u live nastupima ovog benda.

Prvi koncert turneje kreće sa juga BiH iz suncem okupane Hercegovine, gdje će u petak, 12.4. u OKC Abrašević u Mostaru startati turneja „Pola čovjek, pola jedan“.

Dan poslije ekipa putuje na sjeveroistok BiH, gdje će u kutnoj tuzlanskoj Palmi nastaviti svoju turneju pod Red Bull etiketom. Cijena ulaznica za koncerte je 6 KM sa uključenom konzumacijom.

Koncertni nastupi benda su veoma zanimljivi, jer pored kvalitetne muzike uvijek pripreme sadržajan, zanimljiv i duhovit nastup.

Veliki talent i iskustvo stečeno u sedmičnoj radio emisiji, solo koncertima i nastupi na festivalima i kao gosti na koncertima Dubioze kolektiv i Ede Maajke su pomogli da postanu suvereni vladari staga. Posebno sada kada imaju dva albuma, šaljivo su najavili da će ih publika napokon moći pozvati i na bis.

LIFE:  'Ljepotica iz Leenanea' na online repertoaru HNK Mostar

„Album je objavljen na youtube-u sa 5 spotova i 9 lyric videa, a može se naći i na internet servisima; deezer, spotify, itunes, amazon itd. Naš cilj je da u narednom periodu što više sviramo i promovišemo album. Na našim koncertima također ćete moći kupiti i fizičko izdanje albuma. Pozivamo sve naše vjerne fanove da dođu na koncerte, jer garantujemo neviđenu cašpiju,“ izjavili su momci iz grupe Helem nejse pred vikend nastupe.

Karte za ova dva koncerta se mogu kupiti u sistemu KupiKartu.ba, a u Tuzli karte se također mogu naći u kultnom cafe baru Sloboda.

U nastavku možete pogledati oficijelnu najavu turneje:

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *